Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød med urte og trøffelolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • smør
  • smør
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk krydderurter
  • 2 spsk krydderurter
  • trøffelolie
  • trøffelolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat
  • Brød
  • Brød
  • olie
  • olie

Tilberedning

Kog bulgur efter anvisning på emballagen. Drys kødet med salt og peber og brun på hed pande i smør og olie i 1 minut per side (Hvis I kan lide røde bøffer). Tag af og lad dem hvile. Kom krydderurter og trøffelolie på panden og vend rundt.

Kom salat og bulgur på to tallerkener.

Skær evt. bøfferne i skiver og kom på tallerkenen. Dryp olien over kød og salat og server.