Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf Provencale

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bøf provencale
  • Bøf provencale
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ribeye
  • 1 pk Ribeye
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små skalotteløg
  • 8 - 12 små skalotteløg
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon i tern
  • 100 g bacon i tern
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Herbes de Provence
  • 1 tsk Herbes de Provence
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede flåede tomater
  • 0.5 ds hakkede flåede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} oliven
  • 2 oliven
  • persille
  • persille

Tilberedning

Steg løg og bacon 2-3 min. ved middel varme.
Halvér gulerødderne på langs og skær dem i tynde skrå skiver. Kom dem og herbes de provence på panden og steg endnu 2-3 min.

Tilsæt rødvin og tomat, og lad det koge 5 min. Smag til med salt og peber og bland med oliven.
Steg bøfferne 2-3 min. ved god til kraftig varme i olivenolie og krydr med salt og peber.
Hæld grønsagssaucen over bøffen, drys med persille og servér med kartofler eller brød.