Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksestrimler i pebercreme med vårkrydderurter og spidskål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 1 stk spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skal af økologisk citron
  • 0.25 stk skal af økologisk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk oksekød i strimler
  • 1 bk oksekød i strimler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 1 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk madagaskarpeber i lage
  • 1 tsk madagaskarpeber i lage
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ramsløg
  • 1 spsk ramsløg

Tilberedning

Del spidskålshovedet i blade, og damp dem i lidt vand med citronskal, snittet hvidløgsfed og salt (beregn 7 gram pr. liter vand). Tag kålbladene op, og lad dem dryppe af. Hold dem varme i gryden uden væske.

Rist kødet hurtigt i olie, hæld det i en sigte, gem stegeskyen og krydr med salt og peber. Hak løget, mos madagaskarpeber let. Tør panden af for stegerester, og tag den af varmen. Kom løg, peber og yoghurt på panden, og vend rundt. Vend kødet i.

Kom de varme spidskålsblade på to varme tallerkner, fordel det cremede kød ovenpå, og drys krydderurter over retten. Den afdryppede stegesaft fra kødet smager herligt og kan fordeles over kålen før kødet.