Glacering:
Pisk 30 g. Miso Paste, honning og 1 spsk. mirin sammen.
Smør det på laksefileterne som du forinden har krydret med salt og peber.
Sæt fileterne til siden og lad dem trække.
Tænd ovnen på grill og lad den varme op.
Sauce:
Når du har lavet din bechamel, så blender du 75 g. Miso paste, 20 ml. Mirin og 25 ml. citronsaft i. Smag til med salt og peber.
Tilberedning af laks:
Sæt nu laksen ind under grillen i 5 minutter - Hvis din ovn har mulighed for at kombinere grill og varmluft, er dette at foretrække, ellers skal laksen måske have lidt længere.
Anret på to tallerkener med kogte nudler, sauce og garniture.
Velbekommen.
Glacering:
Pisk 30 g. Miso Paste, honning og 1 spsk. mirin sammen.
Smør det på laksefileterne som du forinden har krydret med salt og peber.
Sæt fileterne til siden og lad dem trække.
Tænd ovnen på grill og lad den varme op.
Sauce:
Når du har lavet din bechamel, så blender du 75 g. Miso paste, 20 ml. Mirin og 25 ml. citronsaft i. Smag til med salt og peber.
Tilberedning af laks:
Sæt nu laksen ind under grillen i 5 minutter - Hvis din ovn har mulighed for at kombinere grill og varmluft, er dette at foretrække, ellers skal laksen måske have lidt længere.
Anret på to tallerkener med kogte nudler, sauce og garniture.
Velbekommen.