Thai-fiskeboller med sød soja og brasieret spidskål
Thai-fiskeboller med sød soja og brasieret spidskål
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på thai-fiskeboller med sød soja og braiseret spidskål, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Rør farsen med lime og ingefær.
Pisk æggehviderne til skum, og vend i fiskefarsen. Steg farsen som mindre fiskeboller i olie.
Skær spidskålen i 4-6 både.
Varm olie godt op på en pande, og kom spidskålen på. Brun kålen godt på begge sider, og dryp lidt limesaft og salt over. Læg låg på, og lad kålen blive blød, det tager ca. 5 minutter.
Rør soja med eddike og sukker. Server fiskebollerne med spidskål og soja.
Pisk æggehviderne til skum, og vend i fiskefarsen. Steg farsen som mindre fiskeboller i olie.
Skær spidskålen i 4-6 både.
Varm olie godt op på en pande, og kom spidskålen på. Brun kålen godt på begge sider, og dryp lidt limesaft og salt over. Læg låg på, og lad kålen blive blød, det tager ca. 5 minutter.
Rør soja med eddike og sukker. Server fiskebollerne med spidskål og soja.