-
Tø først fisken op, hvis den har været frossen.
-
Sæt ovnen på 200 grader. Læg fisken på et bagepapir i en bradepande. Pres saften fra citronen over fisken og krydr med salt og peber. Fordel olien henover og bag fisken midt i ovnen i 20 minutter. Tag ud og afkøl.
-
Skær radiser i helt tynde skiver og kom i en skål med isterninger og vand. Stil i køleskabet, indtil fisken skal serveres.
-
Skær den nederste trævlede del af aspargesene fra og kom i en gryde med letsaltet vand. Kog aspargesene helt møre i cirka fem minutter.
-
Tag op, skyl i koldt vand og afdryp. Kom i en blender sammen med græsk yoghurt. Blend til creme og tilsæt skal og saft fra en halv lime. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt mere lime.
-
Læg fisken på et fad og dekorer med afdryppede radisechips, hakket forårsløg og urter.
-
Tip: Stil gerne en skål med kogte kartofler, lyst surdejsbrød og smør på bordet. Det passer godt til fisken.
-
Voila!