Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skinkeschnitzel med ærter og løg i urtesky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skinkeschnitzel
  • 2 stk skinkeschnitzel
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • krydderurter
  • krydderurter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1 dl bouillon
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ærter
  • 300 g ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille løg
  • 1 stk lille løg

Tilberedning

Sæt kartoflerne over. Drys kødet med salt og peber og steg det 3-4 minutter på hver side.

Tag kødet op og kom krydderi og bouillon på panden. Kog op. Kom ærterne i sammen med det snittede løg.

Lad dem simre i skyen i 2 minutter. Smag til.

Smag til og server skyen til kød og kartofler.