Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldt kalkunbryst med spinatpasta

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 125 g champignon
  • {{ 900 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkunbryst
  • 900 - 1200 g kalkunbryst
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g emmentaler
  • 50 g emmentaler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Prosciutto de Parma
  • 2 sk Prosciutto de Parma
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 75 g feta
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne oliven
  • 50 g grønne oliven
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasta pappardelle
  • 500 g pasta pappardelle
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 300 g spinat
  • fløde
  • fløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 2 spsk vand
  • pinjekerner
  • pinjekerner

Tilberedning

Skær hul i et helt kalkunbryst, så der er plads til fyld af soltørrede tomater, champignons og revet ost eller en skive parmaskinke, feta ost, soltørrede tomater og oliven. Krydr med salt og peber, brun stegen i en gryde, og lad stege færdig i 3/4 - 1 time. Lad kalkunbrystet hvile ca. 10-15 min. og skær i skiver.

Kog pastaen efter anvisningen. Hak et løg fint og svits det i en gryde, tilsæt spinaten og 2 spsk. vand, og lad spinaten tø op. Kom fløde og hvidløg i, og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og peber. Kog pastaen og vend med spinatblandingen. Drys med pinjekerner og servér med godt brød til.