Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kødboller og pasta med ristet rasp

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pastabånd
  • 150 g pastabånd
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • bouillon
  • bouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidløg
  • 1 spsk hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 500 g hakket oksekød
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rasp
  • 2 spsk rasp
  • lidt rosmarin
  • lidt rosmarin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peppadew
  • 4 spsk peppadew

Tilberedning

Kog pastaen.

Kom rasp og vand i en skål og rør rundt.

Rør hvidløg, æg, kød og salt og peber i og bland en jævn fars.

Gennemsteg farsen, formet som boller, i olie.

Tag bollerne fra panden.

Rist raspen sprød i olie.

Vend raspen med den afdryppede pasta.

Snit peppadew eller peberfrugter i mindre stykker og server til kødboller og pasta.