Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chilipaneret laks med spinat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laksfileter
  • 4 laksfileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Harissa (chilipasta)
  • 1 tsk Harissa (chilipasta)
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • olie
  • olie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Spinat
  • 300 g Spinat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ægnudler
  • 250 g ægnudler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} avocado
  • 2 avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • brøndkarse
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær laksen i firkantede stykker. Smør lidt chilipasta på hvert stykke og krydr med salt og peber. Kom hvedemel på et fad, let pisket æg i et andet og rasp på et tredje. Hav en teflonpande med olie parat. Vend laksen i hvedemel, i pisket æg og så i rasp. Steg nu laksestykkerne gyldne på alle sider.

Sæt en gryde vand over til nudlerne.

Skyl spinaten og kom på en pande sammen med smør. Lad spinaten falde sammen og smag til med salt.

Kog nudlerne efter anvisning.

Mos avocadokødet og smag til med rigelig mængde citronsaft.

Server laksen med spinat, nudler og avocadomos. Drys brøndkarse henover.