Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indiske kødboller med pilafris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 2 dl ris
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 3 spsk pinjekerner
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosiner
  • 3 spsk rosiner
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 500 g hakket kalvekød
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1 dl mælk
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl Tikka masala sauce
  • 1 gl Tikka masala sauce
  • citron
  • citron

Tilberedning

Sæt risen over efter anvisning.

Når færdigkogte vend risen med rosiner og pinjekerner og server straks.

Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.

Rør kødet til en fars med mel, mælk, salt og peber. Form kødboller med en ske og kom bollerne i det kogende vand.

Lad bollerne koge indtil de er gennemkogte, ca. 10 minutter.

Varm saucen i en gryde og vend de nykogte boller i saucen.