Kom æg og 3 dl mælk i en skål og pisk sammen. Kom melet i skålen og pisk dejen indtil den er jævn og uden klumper.
Tilsæt resten af mælken samt salt og pisk dejen sammen. Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt med vand hvis dejen er meget tyk.
Steg fire store pandekager. Sæt ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande. Riv løget ned i kødet og svits. Tilføj soja, creme fraiche og paprika. Lad simre i 4-5 minutter.
Afkøl gerne lidt før kødet fordeles på pandekagen og rulles sammen. Læg pandekagerne i en ildfast form og drys ost på. Stil i ovnen i cirka 10 minutter, indtil osten er fint smeltet
Skær grøntsagerne i bladtynde skiver og server med olie.
Kom æg og 3 dl mælk i en skål og pisk sammen. Kom melet i skålen og pisk dejen indtil den er jævn og uden klumper.
Tilsæt resten af mælken samt salt og pisk dejen sammen. Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt med vand hvis dejen er meget tyk.
Steg fire store pandekager. Sæt ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande. Riv løget ned i kødet og svits. Tilføj soja, creme fraiche og paprika. Lad simre i 4-5 minutter.
Afkøl gerne lidt før kødet fordeles på pandekagen og rulles sammen. Læg pandekagerne i en ildfast form og drys ost på. Stil i ovnen i cirka 10 minutter, indtil osten er fint smeltet
Skær grøntsagerne i bladtynde skiver og server med olie.