Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med kompot af rødløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt purløg
  • 1 bdt purløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} oregano
  • 1 oregano
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • kompot af rødløg
  • kompot af rødløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 3 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødvinseddike
  • 1 spsk rødvinseddike
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Rør kødet med krydderurter, salt og peber. Form til to “hakkebøffer” og steg i lidt varm olivenolie. Steg kødet stille og roligt så det ikke brænder på, ca. 4 - 5 minutter på hver side.

Varm lidt olie i en gryde og sauter løg i 2 minutter. Tilsæt eddike og kog det igennem. Kom rødvin ved og lad det simre yderligere 5 minutter. Krydr med salt og peber.