Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sprød kyllingeschnitzel med osterasp

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas hverdag kyllingebrystfilet
  • 500 g Irmas hverdag kyllingebrystfilet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grana padano ost
  • 1 dl grana padano ost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas hverdag pastaskruer
  • 300 - 400 g Irmas hverdag pastaskruer
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas gulerødder
  • 500 g Irmas gulerødder
  • frisk basilikum
  • frisk basilikum

Tilberedning

Sæt en gryde med pastavand over.

Del hvert kyllingebryst på langs så du får store, tynde stykker. Krydr med salt og peber på begge sider. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingen i æg, og så i osterasp.

Kom olie på en teflonbeklædt stegepande. Brun kyllingen gylden på begge sider. Skru ned og lad kødet blive gennemstegt. Det tager i alt 10 minutter.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Kom smør og fintrevet skal fra ½ citron i en stor skål. Kom den varme, afdryppede pasta heri. Vend rundt når smørret er smeltet.

Skær skrællede gulerødder lige over på langs og kom i en gryde med vand og salt. Kog møre i 4-5 minutter. Afdryp og dryp med lidt citronsaft.

Anret pasta, gulerødder og kylling på fire tallerkener. Drys basilikum over pastaen og server straks.