Lækker opskrift på sprød kyllingeschnitzel med osterasp. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Sæt en gryde med pastavand over.Del hvert kyllingebryst på langs så du får store, tynde stykker. Krydr med salt og peber på begge sider. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingen i æg, og så i osterasp.Kom olie på en teflonbeklædt stegepande. Brun kyllingen gylden på begge sider. Skru ned og lad kødet blive gennemstegt. Det tager i alt 10 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.Kom smør og fintrevet skal fra ½ citron i en stor skål. Kom den varme, afdryppede pasta heri. Vend rundt når smørret er smeltet.
Skær skrællede gulerødder lige over på langs og kom i en gryde med vand og salt. Kog møre i 4-5 minutter. Afdryp og dryp med lidt citronsaft.Anret pasta, gulerødder og kylling på fire tallerkener. Drys basilikum over pastaen og server straks.
Sæt en gryde med pastavand over.Del hvert kyllingebryst på langs så du får store, tynde stykker. Krydr med salt og peber på begge sider. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingen i æg, og så i osterasp.Kom olie på en teflonbeklædt stegepande. Brun kyllingen gylden på begge sider. Skru ned og lad kødet blive gennemstegt. Det tager i alt 10 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.Kom smør og fintrevet skal fra ½ citron i en stor skål. Kom den varme, afdryppede pasta heri. Vend rundt når smørret er smeltet.
Skær skrællede gulerødder lige over på langs og kom i en gryde med vand og salt. Kog møre i 4-5 minutter. Afdryp og dryp med lidt citronsaft.Anret pasta, gulerødder og kylling på fire tallerkener. Drys basilikum over pastaen og server straks.