-
Skræl søde kartofler, og skær dem i 1 cm tykke skiver på langs.
-
Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
-
Vend skiver af søde kartofler i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
-
Steg de panerede søde kartofler i olie og smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side ved middel varme, til de er sprøde og helt møre.
-
Top dem evt. med lidt vegansk mayonnaise eller aioli, og servér med ingefærmarineret grønt og citron skåret i både.
-
Rib grønkålen, og kassér den grove stilk. Hak grønkålen fint.
-
Skræl og skær guleroden i tynde strimler.
-
Rens forårsløg, og skær det i tynde skiver.
-
Skræl ingefær, og skær det i tynde strimler.
-
Rens og snit chili, og pres limefrugten.
-
Rør limesaft sammen med honning, chili og ingefær.
-
Vend grønkål sammen med gulerod, forårsløg og limedressing.
-
Smag til med salt og peber.
-
Voila!