-
Halvér græskarret, og fjern kernerne.
-
Skær græskarret i både med skallen på.
-
Pil og skær rødløg i både.
-
Pil og skær hvidløg i skiver.
-
Vend græskar, rødløg og hvidløg sammen med timian, olie, salt og peber i et ovnfast fad.
-
Bag det i en 200 grader varm ovn i 15 minutter.
-
Tag fadet ud af ovnen, placér plantestegen sammen med græskar og rødløg, og lad det stege videre i ovnen i 20 minutter, til alt er
mørt og gennemvarmt.
-
Kog juicen ind i en gryde, indtil der er 1 dl tilbage.
-
Pisk koldt smør i den varme, indkogte juice, og smag til med salt og peber.
-
Hak hasselnødder groft, og rist dem let gyldne på en tør pande.
-
Anret skiver af plantesteg med bagt græskar og rødløg, og dryp rødbedesauce over.
-
Top med krydderurter og ristede hasselnødder.
-
Bon appetit!