Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Asiatisk juleand med appelsinsauce & soyabønne spagetti

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} andebryst
  • 2 andebryst
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stjerneanis
  • 2 stk stjerneanis
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk peberkorn
  • 1.5 tsk peberkorn
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk flagesalt
  • 1.5 stk flagesalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød finthakket chili
  • 1 rød finthakket chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk finthakket ingefær
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk finthakket hvidløg
  • 1 tsk finthakket hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stjerneanis
  • 1 stk stjerneanis
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tyndskåret gulerod
  • 120 g tyndskåret gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl øko appelsinsaft
  • 1 dl øko appelsinsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl appelsinsaft
  • 1 dl appelsinsaft
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 3 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk lys jævner
  • 2 spsk lys jævner
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sort soyabønne pasta
  • 200 g sort soyabønne pasta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt frisk koriander
  • 1 bdt frisk koriander

Tilberedning

Knus stjerneanis og sort peber i en morder, vend blandingen med salt. Rids skindet på andebrysterne og gnid stjerneanis blandingen i skindet. 

Smelt smøret på en varm pande og steg andebrysterne med skindsiden nedad i 12min. vend dem på kødsiden og steg yderligere 3min. Tag kødet fra panden og lad det hvile tildækket i ca. 10min. 

Riv skallen af appelsinen og skær den i både uden skræl. 

Opvarm en tykbundet gryde med chili, ingefær, hvidløg, stjerneanis, gulerod, appelsinsaft og fløde. Lad saucen simre i 5min og jævn sauce vend appelsinbådene i. Smag til med salt og peber. 

Kog pastaen efter anvisning på pakken. 

Skær Andebrystet i 1-2cm tykke skiver, server med lun pasta og appelsinsauce top tilsidst med frisk koriander og peber.