-
Knus stjerneanis og sort peber i en morder, vend blandingen med salt. Rids skindet på andebrysterne og gnid stjerneanis blandingen i skindet.
-
Smelt smøret på en varm pande og steg andebrysterne med skindsiden nedad i 12min. vend dem på kødsiden og steg yderligere 3min. Tag kødet fra panden og lad det hvile tildækket i ca. 10min.
-
Riv skallen af appelsinen og skær den i både uden skræl.
-
Opvarm en tykbundet gryde med chili, ingefær, hvidløg, stjerneanis, gulerod, appelsinsaft og fløde. Lad saucen simre i 5min og jævn sauce vend appelsinbådene i. Smag til med salt og peber.
-
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
-
Skær Andebrystet i 1-2cm tykke skiver, server med lun pasta og appelsinsauce top tilsidst med frisk koriander og peber.
-
Færdigt arbejde.