-
Sæt ovnen på 225 grader.
-
Skær kartoflerne i tynde skiver og fordel dem i bunden af en stor ildfast form. Evt. bradepande med høj kant eller to mindre ildfaste forme. Vend kartoflerne med salt og peber. Hæld vin og fløde over og stil i ovnen.
-
Bland sennep, olie og rosmarin i en skål. Kom salt og peber i. Vend nu kaninstykkerne i sennepsblandingen.
-
Tag formen ud af ovnen og fordel kaninkødet over kartoflerne.
-
Stil fadet i ovnen i 25 minutter, så kaninkødet får fin farve. Skru ned og lad retten stege videre ved 200 grader i alt ca.1 time.
-
TIP: Stegetiden afhænger af tykkelsen på kartoffellagene. Hvis kødet er gennemstegt, men kartoflerne ikke er, kan man selvfølgelig tage kødet ud, til kartoflerne er møre.
Kilde: Krydderiet 1, 2007
-
Så er der serveret!