Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvekrebinetter med ristede svampe og blomkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 300 - 400 g hakket kalvekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk løg
  • 2 spsk løg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • smør
  • smør
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkålshoved
  • 0.5 stk blomkålshoved
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Rør kødet med revet løg, salt og peber. Vend kødet i hvedemel og gennemsteg på panden i smør og olie.

Skær blomkål og svamp i mindre stykker. Rist godt på en anden pande indtil blomkålen er mør.

Drys med salt og peber.