Hvis du leder efter den bedste opskrift på braiseret oksespidsbryst med ingefær og soja, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Krydr kødet (1,5 kg oksespidsbryst) med salt og peber og brun det godt på alle sider i olie på en pande. Læg kødet i en ildfast form.
Skær gulerødder og porrer i mindre stykker og svits hurtig på panden. Læg rundt om kødet.
Riv hvidløg og ingefær og rør ud i sojasauce og vand. Hæld ud over kød og grøntsager.
Dæk formen med alufolie og sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time.
Efter 2 timer kan du fjerne alufolie, spæd til med vand hvis nødvendigt.
Kog risen (jasminris) efter anvisning.
Skær kødet i skiver og server med sky til ris og urter.
TIP: Hæld 1 dl piskefløde over retten når der mangler 20 minutter af stegetiden, hvis du ønsker en cremet sky.
Krydr kødet (1,5 kg oksespidsbryst) med salt og peber og brun det godt på alle sider i olie på en pande. Læg kødet i en ildfast form.
Skær gulerødder og porrer i mindre stykker og svits hurtig på panden. Læg rundt om kødet.
Riv hvidløg og ingefær og rør ud i sojasauce og vand. Hæld ud over kød og grøntsager.
Dæk formen med alufolie og sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time.
Efter 2 timer kan du fjerne alufolie, spæd til med vand hvis nødvendigt.
Kog risen (jasminris) efter anvisning.
Skær kødet i skiver og server med sky til ris og urter.
TIP: Hæld 1 dl piskefløde over retten når der mangler 20 minutter af stegetiden, hvis du ønsker en cremet sky.