Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret oksespidsbryst med ingefær og soja

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 3 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk oksespidsbryst
  • 1 stk oksespidsbryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 4 stk porrer
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ingefær
  • 50 g ingefær
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sojasauce
  • 0.75 dl sojasauce
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 3 dl vand
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 5 dl ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 1 bdt koriander

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Krydr kødet (1,5 kg oksespidsbryst) med salt og peber og brun det godt på alle sider i olie på en pande. Læg kødet i en ildfast form.

Skær gulerødder og porrer i mindre stykker og svits hurtig på panden. Læg rundt om kødet.

Riv hvidløg og ingefær og rør ud i sojasauce og vand. Hæld ud over kød og grøntsager.

Dæk formen med alufolie og sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time. Efter 2 timer kan du fjerne alufolie, spæd til med vand hvis nødvendigt.

Kog risen (jasminris) efter anvisning.

Skær kødet i skiver og server med sky til ris og urter.

TIP: Hæld 1 dl piskefløde over retten når der mangler 20 minutter af stegetiden, hvis du ønsker en cremet sky.