Peberculotte (Marsklands Okseculotte) med kartoffelmos
Peberculotte (Marsklands Okseculotte) med kartoffelmos
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Hvis du leder efter den bedste opskrift på peberculotte (Marsklands Okseculotte) med kartoffelmos, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Rids fedtlaget på kødet og drys med salt. Fordel halvdelen af peberkornene i bunden af en ildfast form, der passer til kødet. Læg kødet ovenpå.
Fordel resten af peberet på kødet, mas det gerne lidt ind i fedtlaget. Stik et stegetermometer i kødet.
Brun kødet i 15-20 minutter.
Hæld brandy og 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35-40 minutter, indtil kernetemperaturen siger 62 grader (medium).
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet.
Kom kartofler og smør i en skål og mos. Tilsæt lidt kogevand. Vend parmesanosten i mosen og smag til med salt og peber.
Server kødet med den gode brandy sky til mos og salat.
Rids fedtlaget på kødet og drys med salt. Fordel halvdelen af peberkornene i bunden af en ildfast form, der passer til kødet. Læg kødet ovenpå.
Fordel resten af peberet på kødet, mas det gerne lidt ind i fedtlaget. Stik et stegetermometer i kødet.
Brun kødet i 15-20 minutter.
Hæld brandy og 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35-40 minutter, indtil kernetemperaturen siger 62 grader (medium).
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet.
Kom kartofler og smør i en skål og mos. Tilsæt lidt kogevand. Vend parmesanosten i mosen og smag til med salt og peber.
Server kødet med den gode brandy sky til mos og salat.