Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sæt ovnen på 225 grader.
Rids fedtlaget på kødet og drys med salt. Fordel halvdelen af peberkornene i bunden af en ildfast form, der passer til kødet. Læg kødet ovenpå.
Fordel resten af peberet på kødet, mas det gerne lidt ind i fedtlaget. Stik et stegetermometer i kødet.
Brun kødet i 15-20 minutter.
Hæld brandy og 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35-40 minutter, indtil kernetemperaturen siger 62 grader (medium).
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet.
Kom kartofler og smør i en skål og mos. Tilsæt lidt kogevand. Vend parmesanosten i mosen og smag til med salt og peber.
Server kødet med den gode brandy sky til mos og salat.