Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksebov med rosmarin og gulerødder med hvidløg og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg oksebov
  • 1.5 kg oksebov
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stegepose
  • 1 stegepose
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosmarin
  • 1 spsk rosmarin
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 6 gulerødder
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 6 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 1 chili
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 4 dl bulgur

Tilberedning

Sæt ovnen på 175 grader. Kom kødet ind i en stor stegepose.

Kom salt og peber og rosmarin i din hånd og gnid på kødet på begge sider. Luk posen og klip et lille hul til dampen. Læg kødet i en ildfast form. Sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time.

Skær gulerødder i skiver og pil hvidløgene. Svits godt på en pande. Skær chili i skiver og svits med. Kom fløde, saft fra ½ citron og 1 dl vand på panden og lad det koge ind indtil gulerødderne er møre. Smag til med salt og peber og måske lidt mere citron. Vend med persille.

Kog bulgur og vend med gulerødder. Gem skyen fra posen i en kop. Skær kødet i skiver. Hæld fedtet fra skyen fra og dryp skyen over kødet.


Server til gulerødder og bulgur.