Oksebov med rosmarin og gulerødder med hvidløg og chili
Oksebov med rosmarin og gulerødder med hvidløg og chili
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Hvis du leder efter den bedste opskrift på oksebov med rosmarin og gulerødder med hvidløg og chili, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af
Tilberedning
Sæt ovnen på 175 grader. Kom kødet ind i en stor stegepose.
Kom salt og peber og rosmarin i din hånd og gnid på kødet på begge sider. Luk posen og klip et lille hul til dampen. Læg kødet i en ildfast form.
Sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time.
Skær gulerødder i skiver og pil hvidløgene.
Svits godt på en pande.
Skær chili i skiver og svits med.
Kom fløde, saft fra citron og 1 dl vand på panden og lad det koge ind indtil gulerødderne er møre. Smag til med salt og peber og måske lidt mere citron. Vend med persille.
Kog bulgur og vend med gulerødder. Gem skyen fra posen i en kop. Skær kødet i skiver. Hæld fedtet fra skyen fra og dryp skyen over kødet.
Sæt ovnen på 175 grader. Kom kødet ind i en stor stegepose.
Kom salt og peber og rosmarin i din hånd og gnid på kødet på begge sider. Luk posen og klip et lille hul til dampen. Læg kødet i en ildfast form.
Sæt kødet ind i ovnen og steg det mørt i ca. 2 ½ time.
Skær gulerødder i skiver og pil hvidløgene.
Svits godt på en pande.
Skær chili i skiver og svits med.
Kom fløde, saft fra citron og 1 dl vand på panden og lad det koge ind indtil gulerødderne er møre. Smag til med salt og peber og måske lidt mere citron. Vend med persille.
Kog bulgur og vend med gulerødder. Gem skyen fra posen i en kop. Skær kødet i skiver. Hæld fedtet fra skyen fra og dryp skyen over kødet.