Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Roastbeef med rodfrugter & pebercreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 750 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rodfrugter
  • 750 g rodfrugter
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 8 stk skalotteløg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 8 stk fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rosmarinkviste
  • 2 - 3 stk rosmarinkviste
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk timiankviste
  • 2 - 3 stk timiankviste
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk roastbeef af ungokse
  • 1 stk roastbeef af ungokse
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl grillede peberfrugter
  • 0.5 gl grillede peberfrugter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mascarpone
  • 100 g mascarpone
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær 3/4 kg skrællede rodfrugter i mindre stykker og bland med 8 små pillede skalotteløg, 8 fed hvidløg, 2-3 rosmarinkviste, 2-3 timiankviste samt 2 spsk olivenolie.

Bred grøntsagerne ud på en bageplade i et jævnt lag og bag dem ved 200C i ca. 30 min.

Kom roastbeefen i kogende vand og lad den koge 20-25 min. Dup kødet tørt og brun det godt på alle sider ca. 5 min. Hvil og skær derefter kødet i tynde skiver.

Sauter 1 hakket skalotteløg og 1/2 glas af-dryppede grillede peberfrugter i lidt olivenolie til løget er mørt. Tilsæt 1 dl tør hvidvin samt 2 dl bouillon og kog ind til det halve. Blend saucen med 100 g mascarpone og smag til med salt og peber.