Prøv fisk på en ny, spændende måde - nemlig paneret og serveret med urteris og melonmayo. Det lyder måske lidt skørt, men det smager skønt! Prøv selv opskriften.
Tilberedning
Kog risen efter anvisning på emballagen.
Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits porreskiverne kort i olie på en pande. De skal stadig være lidt sprøde. Vend porrer med de nykogte ris. Vend hakkede urter i.
Skær melonkødet fra skallen af en melonbåd og kom i en lille skål. Mos groft og vend med mayonnaise og hvidløg.
Skær agurken i tern og sæt eventuelt på træpind.
Krydr den optøede fisk med salt og peber og vend i hvedemel. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend fisken heri og så i rasp. Steg fisken gylden i olie på begge sider. 5-6 minutter.
Server den nystegte fisk til urteris, mayonnaise og agurk.
Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits porreskiverne kort i olie på en pande. De skal stadig være lidt sprøde. Vend porrer med de nykogte ris. Vend hakkede urter i.
Skær melonkødet fra skallen af en melonbåd og kom i en lille skål. Mos groft og vend med mayonnaise og hvidløg.
Skær agurken i tern og sæt eventuelt på træpind.
Krydr den optøede fisk med salt og peber og vend i hvedemel. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend fisken heri og så i rasp. Steg fisken gylden i olie på begge sider. 5-6 minutter.
Server den nystegte fisk til urteris, mayonnaise og agurk.