Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Paneret fisk med urteris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl brune ris
  • 4 dl brune ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porre
  • 1 porre
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl dild
  • 1 dl dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koriander
  • 1 dl koriander
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} melon
  • 0.25 melon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 1 dl mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp revet hvidløg
  • 1 knsp revet hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk stillehavstorsk
  • 2 - 3 pk stillehavstorsk
  • eller anden hvid fisk
  • eller anden hvid fisk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pankorasp
  • 3 dl pankorasp

Tilberedning

Kog risen efter anvisning på emballagen.

Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits porreskiverne kort i olie på en pande. De skal stadig være lidt sprøde. Vend porrer med de nykogte ris. Vend hakkede urter i.

Skær melonkødet fra skallen af en melonbåd og kom i en lille skål. Mos groft og vend med mayonnaise og hvidløg.

Skær agurken i tern og sæt eventuelt på træpind.

Krydr den optøede fisk med salt og peber og vend i hvedemel. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend fisken heri og så i rasp. Steg fisken gylden i olie på begge sider. 5-6 minutter.

Server den nystegte fisk til urteris, mayonnaise og agurk.