Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kalvelever med ratatouille

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalvelever
  • 2 stk kalvelever
  • hvedemel
  • hvedemel
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Ratatouille
  • Ratatouille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille auberginer
  • 1 lille auberginer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laurbærblade
  • 2 stk laurbærblade
  • basilikum
  • basilikum
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 3 stk tomater
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Vend kalveleveren i hvedemel (kan undlades). Varm lidt olivenolie på en pande og rist kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber.

Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sauter løg indtil de bliver gyldne. Tilsæt courgetter, aubergine, peberfrugt, tomater, hvidløg og laurbær.

Rist det sammen og tilsæt en kop vand. Lad det simre 15 minutter. Smag til med snittet basilikum, salt og peber.