Lækker opskrift på sennepspaneret torsk og stuvede porrer. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Drys fisken med salt og peber og smør sennep på begge sider. Vend fisken i rasp og steg gylden på begge sider i 3-4 minutter.
Skær porrer i mindre stykker og damp i letsaltet vand i 5 minutter. Tag op og afdryp.
Kom mælk og mel i en kold gryde og pisk jævnt. Kog nu mælkeblandingen i 5 minutter under omrøring. Smag til med en god klat smør, salt og peber.
Vend de afdryppede porrer i stuvningen og smag til med salt og peber.
Server straks porrerne til fisken.
Drys fisken med salt og peber og smør sennep på begge sider. Vend fisken i rasp og steg gylden på begge sider i 3-4 minutter.
Skær porrer i mindre stykker og damp i letsaltet vand i 5 minutter. Tag op og afdryp.
Kom mælk og mel i en kold gryde og pisk jævnt. Kog nu mælkeblandingen i 5 minutter under omrøring. Smag til med en god klat smør, salt og peber.
Vend de afdryppede porrer i stuvningen og smag til med salt og peber.
Server straks porrerne til fisken.