Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skinkekød i ragout med kartofler, selleri og porrer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skinkekød i tern
  • 250 g skinkekød i tern
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stængler blegselleri
  • 2 stængler blegselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 2 tsk ingefær
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laurbærblade
  • 2 stk laurbærblade
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie i en sauterpande og rist kødet i 2 minutter. Tag det fra og hold det lunt.

Kom lidt ekstra olie i sauterpanden og rist først kartoflerne i 2 minutter.

Tilsæt porrer, snittet blegselleri, ingefær, laurbær og vand til det knapt dækker. Krydr med salt og peber. Lad det simre indtil kartoflerne er næsten møre.

Tilsæt kødet og varm det igennem.