Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinekotelet med Wasabi, syltede ingefær og saltbagte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • Saltbagte kartofler
  • Saltbagte kartofler
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små kartofler
  • 6 - 8 små kartofler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • wasabi
  • wasabi
  • syltede ingefær
  • syltede ingefær

Tilberedning

Halver kartoflerne og vend dem i lidt olivenolie og godt med salt. Bag dem i en varm ovn, 220 grader i 15 minutter.

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.

Mængden af tilbehør tilsættes efter ønske.