Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinekotelet med Wasabi, syltede ingefær og saltbagte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} svinekotelet
  • 2 stk. svinekotelet
  • saltbagt kartoffel
  • saltbagt kartoffel
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} kartofler
  • 6 stk. kartofler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • wasabi
  • wasabi
  • Syltet ingefær
  • Syltet ingefær

Tilberedning

Halver kartoflerne og vend dem i lidt olivenolie og godt med salt.

Bag dem i en varm ovn, 220 grader i 15 minutter.  

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.  

Mængden af tilbehør tilsættes efter ønske.