Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pinot Grigio

Lær mere om Pinot Grigio-druen

Pinot Grigio er en italiensk drue, der er identisk med den franske Pinot Gris og den tyske Ruländer eller Grauer Burgunder, som den også kaldes i den nordlige, tysktalende del af Italien.

Pinot Grigio giver most til nogle glimrende hvidvine fra området Friuli i det nordøstlige Italien, men den dyrkes i øvrigt i hele landet, hvor den leverer lette, friske og ret neutrale vine med en ofte markant syre, Kort sagt vine, der er lige til at smække på bordet i de små italienske trattoriaer. Disse vine eksporteres i stort omfang til især USA.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Læs mere om vin

Druer

Blå druer

Druetypen har stor indflydelse på den enkelte vins bouquet, og derfor er det interessant at lære den enkelte druetype lidt bedre at kende.

DEN BLÅ DRUETYPE
Druer

Grønne druer

Før du kan plukke de gode vine ned fra hylderne i din lokale Irma, har folk i vinmarken plukket druer til produktionen af vinene.

DEN GRØNNE DRUETYPE
Vin

Vindistrikter

Fra de klassiske vinlande til den nye verden. Lær mere om hvor vinen kommer fra og hvad der giver de særlige karakteristika.

LÆS MERE OM DEM HER
Vin

Lær vores vinleverandører at kende

Lær vores vinleverandører bedre at kende og dyk ned i deres historie

Få historien