Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sémillon

Lær mere om Sémillon-druen

Sémillon er egentlig en god hvidvinsdrue, som man dog kun en sjælden gang møder som enedrue i en flaske. Generelt spiller den nemlig andenviolin.

Den indgår således sammen med den mere markante Sauvignon Blanc i de fleste hvidvine fra Bordeauxs Graves-distrikt samt i de store søde vine fra Sauternes.

Ikke mindst i Sauternes er man glad for dens modtagelighed for ”den ædle råddenskab”. Men Sémillon har nu også fundet sig en anden grøn drue at spille violin med, nemlig Chardonnay. Det sker blandt andet i en række vine fra Australien.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Læs mere om vin

Druer

Blå druer

Druetypen har stor indflydelse på den enkelte vins bouquet, og derfor er det interessant at lære den enkelte druetype lidt bedre at kende.

DEN BLÅ DRUETYPE
Druer

Grønne druer

Før du kan plukke de gode vine ned fra hylderne i din lokale Irma, har folk i vinmarken plukket druer til produktionen af vinene.

DEN GRØNNE DRUETYPE
Vin

Vindistrikter

Fra de klassiske vinlande til den nye verden. Lær mere om hvor vinen kommer fra og hvad der giver de særlige karakteristika.

LÆS MERE OM DEM HER
Vin

Lær vores vinleverandører at kende

Lær vores vinleverandører bedre at kende og dyk ned i deres historie

Få historien