Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas To Go

Nemt at nyde. Svært at vælge

Cofoco

Hos Cofoco er maden omdrejningspunktet og hjertet i alt, hvad de laver. Cofocos kokke udvikler nye retter, der er lette at tilberede, men med garanti for overraskelse, kvalitet og vigtigst af alt - stor velsmag. 

Foruden køkkenet som laver retter til Irmas To Go, har Cofoco 11 restauranter, som dækker over alt fra det franske, italienske, sydamerikanske og nordiske køkken - fra det klassiske til det moderne. 

 

 

 

Meyers

Meyers kokke har lavet serie af velsmagende måltider - lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der har travlt, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. I Meyers er der ansat kokke fra hele verden, og det afspejler sig i deres middagsretter, som spænder lige fra den velkendte boller i karry til den sydamerikanske chili con carne og den indiske butterchicken.

Læs mere her

Irma økologiske måltider

Irmas økologiske måltider er god smag i hverdagen. Alle retterne er tilberedt fra bunden af økologiske grøntsager. Smør og Fløde er fra Thise Mejeri, kødet er fra Poppelgrisen og Thise og mel og korn er fra Aurion.

Se mere her

C-salater

Når du vælger en frisk salat fra C har vi gjort det besværlige arbejde for dig. Salaterne er nemlig lavet med friske råvarer af høj kvalitet.

 

 

 

 

 

Take-away sushi i verdensklasse

Vi har gjort det nemt for dig, at købe lækker sushi med hjem fra arbejde. I samtlige Irma butikker finder du herlig, nylavet sushi fra "Naoki by Letz Sushi". Så undgår du ventetiden, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. 

Sushien laves med økologiske ris importeret fra Norditalien. Samt fisk og skalddyr som certificerede, for at skåne marinemiljøet og for at undgå overfiskning af truede fiskebestande, er "Naoki by Letz Sushi" din garanti for sushi, som giver en god smag i munden.

 

 

 

Nu til alle dagens måltider

Nu kan du også finde morgenmads- og frokostsløsninger i vores butikker. De er lige til at spise og lige til at tage med på farten, så du kan nå alt det, du skal.

Nemt og hurtigt kan du få god mad til alle dagens vigtigste måltider.