Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kvalitet og varesikkerhed

Det er afgørende for Irma, at forbrugerne kan være trygge ved de produkter, de køber i vores butikker.

Kvalitet og varesikkerhed

Vi stiller krav til de varer, vi forhandler og til kvalitetsstyringen hos vores leverandører. Og vi styrer og vejleder butikkernes produktion - og den egenkontrol butikkerne udfører.

På udvalgte vareområder, og i særdeleshed på egne varemærker, stiller vi mere vidtgående krav, end loven foreskriver.

Kvalitetssikring

På Irmas egne varer står der, at de er ”kvalitetssikret af Coop Trading”. Det betyder, at vi har stillet særlige vare- og kvalitetskrav til produkterne og garanterer, at de opfyldes. Kun godkendte produkter kan sælges som Irmas egne varer.

Godkendelsen omfatter en bedømmelse af produktet og godkendelse af indhold, sammensætningen af produktet samt test af produktet - bl.a. smagstest.

Leverandører, der producerer varer for Irma, skal også godkendes. Godkendelser omfatter en vurdering af om leverandørens kvalitetsstyringssystem sikrer, at krav ifølge lovgivningen samt Irmas særlige vare- og kvalitetskrav til fødevaresikkerhed, kvalitet, miljø og etik er opfyldt.

”Kvalitetssikret af Coop” betyder også, at mærkningen, der findes på Irmas egne produkter, oftest er mere omfattende, end hvad lovgivningen kræver, f.eks. med hensyn til ingredienser og næringsdeklarationer.

Der udføres kontrol af vores egne varer. Kontrollen udføres stikprøvevis og tilpasses type af produkt, leverandør og om det er lovgivningsmæssige krav til fødevaresikkerhed eller Irmas egne vare- og kvalitetskrav, der ønskes undersøgt. Kontrollen kan blandt andet omfatte analyse af varer og inspektion af leverandøren.