Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up-varer i Irma

Udvalgte varer i en begrænset periode

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi rigtig gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der mere end nok af det gode til, at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

Neleman All Day Long økologisk tempranillo

Den hollandske vinbonde Derrick Neleman fremstiller spanske, økologiske vine omkring Valencia. Neleman har en særlig forkærlighed for lokale, autentiske druer, der afspejler jorden og området. Hver vin har sin egen personlighed, og det kan smages!

Druerne til denne økologiske og veganske tempranillo dyrkes på marker 700 meter over havets overflade. Druerne høstes om natten for at bevare den gode smag og duft i druerne. Smagen er silkeblød med fint integrerede tanniner. Elegant og frugtfyldig med en god balanceret syre. Lækker i kombination med charcuterier og lette pastaretter, men også let at drikke efter måltidet.

 

Økologisk danske ærtemel fra Pure Dansk

Økologisk og danskproduceret ærtemel af den gamle, danske sort Ingrid. Ærtemelet har en mild smag af ærter, let sødme og noter af majs og nødder. Ærtemel minder om kikærtemel og kan derfor bruges til fx pandekager eller som supplement til fuldkornsmel.

 

 

 

 

Irmas San Marzano-tomater med basilikum

Irmas hele flåede tomater er produceret udelukkende af smagfulde San Marzano-tomater, der får fint selskab af hele basilikumblade i glasset.

Tomaterne er dyrket på et familieejet landbrug i den solrige Abruzzo-region i Italien og er høstet på det optimale tidspunkt for tomaternes smag og aroma. Tomaterne skoldes ved max. 90 grader senest 12 timer efter høst. Skrællen fjernes nænsomt, og tomaterne fyldes på glas med basilikum. Tomaterne kan bruges i tomatsuppe eller -saucer, på pizza eller som tilbehør.

 

 

Grissini fra La Casa del Pane

Bageriet "La Casa del pane" blev etableret i 1982 i landsbyen Pernumia ikke langt fra Venedig. De håndlavede grissini’er laves med surdej, gæres naturligt og har et rustikt udseende og en autentisk, italiensk smag. Spis dem som de er eller servér med pesto og tapenade. Vælg mellem to velsmagende varianter: 8-korn og sesam.

 

 

 

 

Andre har også læst

Nyheder i Irma

Nyheder i Irma

Irma mig her og der og alle vegne.

Læs nyheder fra Irma her
Tilbudsaviser

Der udkommer ikke flere tilbudsaviser fra Irma

Læs ugens tilbudsavis fra Irma

Læs tilbudsavisen
Leverandører

Irmas leverandører

Her kan du se og læse mere om alle de fanatiske leverandører, som hjælper os med at få lækre varer ud til dig

Læs mere
Køb ind online

Køb online her

På Coop.dk MAD kan du handle alle dine dagligvarer online og få dem bragt til døren. Nemt og enkelt.

Kom i gang