Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up-varer i Irma

Udvalgte varer i en begrænset periode

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi rigtig gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der mere end nok af det gode til, at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

Protein pasta

Økologisk pasta med et proteinindhold på hele 21 g pr. 100 g. Pastaen er baseret på durumhvedemel og indeholder desuden hvedeprotein og græskarkernemel. Det giver en stor mæthedsfornemmelse uden den karakteristiske smag, som fuldkornspasta typisk har. Pastaen er udviklet i Danmark og produceret i Italien.  Vælg mellem penne og fusilli.

 

Skands 20 km øl

1 stk. 25 kr.

20KM er en ny dansk ølserie med god samvittighed. Den er brygget til alle jer, der sætter pris på det lokale, en naturlig produktion og selvfølgelig en smag udover det sædvanlige.

Skands økologiske bryggeri ligger i Brøndby, og denne ølserie sælges kun inden for en radius af 20 km fra bryggeriet. Når du nyder en 20KM, støtter du også værdierne om at producere og distribuere lokalt. Vælg mellem Limey Blanc, Sweety Dark Ale, Juicy Hazy IPA, Crispy Pilsner og den alkoholfri Freeby Hazy IPA.

Banana is

1 stk. 45 kr. 480 ml.

Vi er stolte af at præsentere Banana’s lækre is – lavet på samme økologiske overskudsbananer fra Irma og resten af Coop som Banana’s kendte og elskede bananbrød og choko-kugler. Isen er en let og cremet smagsoplevelse med enten jordbær eller chokoladestykker. Vegansk og uden tilsat sukker.

Cap Saint-Roc Grenache Rosé

Sommer på flaske! En rund og lækker vin med en frisk duft af ribs og krydret timian. Smagen er delikat med behagelige noter af røde bær og citrusfrugter. Det gør den ideel som aperitif, eller som ledsager til grillede retter. Servér den ved 10-12 grader.

Cap Saint-Roc er en hyldest til helgenen Sankt Roch, der levede i det 14. århundrede. Det siges, at han på spidsen af Cap Saint-Roc halvøen, i læ af fyrretræerne, velsignede pilgrimme og de omkringliggende vinmarker, mod epidemier og andre sygdomme. Han boede i Montpellier, og beskyttede de rejsende mellem Italien og Frankrig mod den hærgende pest. Han spredte budskabet om at vise generøsitet og leve i fred ud over det sydlige Frankrig.

Andre har også læst

Nyheder i Irma

Nyheder i Irma

Irma mig her og der og alle vegne.

Læs nyheder fra Irma her
Tilbudsaviser

Ugens tilbudsavis

Læs ugens tilbudsavis fra Irma

Læs tilbudsavisen
Leverandører

Irmas leverandører

Her kan du se og læse mere om alle de fanatiske leverandører, som hjælper os med at få lækre varer ud til dig

Læs mere
Køb ind online

Køb online her

På Coop.dk MAD kan du handle alle dine dagligvarer online og få dem bragt til døren. Nemt og enkelt.

Kom i gang