Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pop-up-varer i Irma

Udvalgte varer i en begrænset periode

Udvalgte varer i en begrænset periode

Det er en kunst at vælge med hjertet. Vi har så mange varer, vi rigtig gerne vil dele med dig. Men vores plads er trang, og sommetider er der mere end nok af det gode til, at det altid kan være på vores hylder. Derfor vælger vi hver måned en lille håndfuld nye varer, som du kun kan få i en tidsbegrænset periode. Vi har valgt med hjertet, og håber at du vil gøre det samme, næste gang du besøger os. 

La La Land Pinot Noir

Gi’ eskapismen en kærlig håndsrækning med et glas pinot noir fra New South Wales i det sydøstlige Australien. I La La Land skal du ikke nå noget! Du får en vin med lækker frisk frugtduft af mørke bær med et strejf af jordbund. Saftig frugtsmag med noter af hindbær og kirsebær samt strejf af rosmarin og vanilje. Nyd den i godt selskab – og gerne til det kolde frokostbord eller en cremet svampesuppe.

 

Oatly Havregurt

Dejlig plantebaseret gurt fra svenske Oatly. Har du stadig til gode at prøve Oatlys gurt, så får du her fire gode argumenter der taler for: Produktet har en lav klimabelastning. Den er cremet og lækker. Der findes en smagsvariant til de fleste: naturel, blåbær og jordbær. Og så er prisen helt i orden.

 

 

Irma Kinasko Lysegrøn

Fairtrade. 100% økologisk bomuld. Findes i str. 36-45
Irmas kinasko er i dag håndsyede og er fremstillet af økologisk bomuld.
De fleste af os kender Kina-skoen, men vidste du, at Irmas Kina-sko er produceret af Fairtrade-mærket bomuld? ⠀
Bønder, der dyrker bomuld på Fairtrade-vilkår, er sikret en mere fair og stabil pris for deres bomuld. Oveni prisen modtager bønderne et fast tillæg, som de f.eks. kan bruge på at gøre bomuldsdyrkningen mere modstandsdygtig overfor klimaforandringer. ⠀
Det er kun i Irmas butikker, at du kan få fat i de Fairtrade-mærkede Kina-sko. Udover at være Fairtrade-mærkede er Kina-skoene også fremstillet af økologisk bomuld. Den grønne farve er vi helt oppe at ringe over, og vi håber, du deler vores begejstring.

Fås så længe lager haves.

Spezzatura

Quench & Tickle står bag dette års vinder af Sol over Gudhjem Produktprisen i kategorien Drikke. Sprezzatura er en alkoholfri spritz lavet af Kasper Riewe Høgh and Rasmus Poulsgaard. Til alle, der tørster efter en espresso tonic med et twist, og ikke går på kompromis med en alkoholfri drink. Twistet kommer i form af tonic appelsin, vaniljeeddike og chokoladebitter.

 

 

Andre har også læst

Nyheder i Irma

Nyheder i Irma

Irma mig her og der og alle vegne.

Læs nyheder fra Irma her
Tilbudsaviser

Ugens tilbudsavis

Læs ugens tilbudsavis fra Irma

Læs tilbudsavisen
Leverandører

Irmas leverandører

Her kan du se og læse mere om alle de fanatiske leverandører, som hjælper os med at få lækre varer ud til dig

Læs mere
Køb ind online

Køb online her

På Coop.dk MAD kan du handle alle dine dagligvarer online og få dem bragt til døren. Nemt og enkelt.

Kom i gang