Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye varer på hylderne i Irma

Ærøstang fra Hattesens Konfektfabrik

På hylderne november 2022

Hos Hattesens Konfektfabrik på Ærø har man siden 2016 sat en ære i at nyfortolke den klassiske lakridskonfekt under mantraet "fordi verden fortjener bedre lakridskonfekt". Nyfortolkningen handler om godt håndværk og kvalitetsråvarer og om at bruge mindre sukker og flere bær eller mere frugt for at skabe den gode smag. De to nyeste skud på stammen er genfortolkninger af konfektstangen. Den ene med ananas, kokos og en kerne af lakrids og den anden med hindbær og lakrids. 

Sodavand fra De 5 Gaarde

På hylderne november 2022

Under navnet De 5 Gaarde samarbejder udvalgte danske godser og herregårde med egne ord om at levere "smagen af et yndigt land" til dit veldækkede bord og nu også direkte i glasset i form af en serie af læskende sodavand, der vækker smagen af sommer til live i en koldere tid. Sodavandene har et lavere sukkerindhold end almindeligvis for at få frugtsmagen til at træde bedre frem.

Serien består af tre smagsvarianter: jordbær og hyldeblomst, rabarber og hindbær samt appelsin og mango. 

Gløgg on ice fra Copenhagen Winery

På hylderne november 2022

Hæld gløggen op i et halvstort glas med masser af isterninger, og tilsæt en skive appelsin, så har du en velkomstdrink eller aftencocktail til dine gæster.

Basen til gløggen er frugtvin brygget på danske økologiske solbær, æbler og blommer, som er lagret i to år, hvilket giver vinen en kompleks og dyb smag af modne bær og frugter. Vinen er dernæst tilsmagt med Copenhagen Winerys egen æblebrandy og med klassiske julekrydderier. 

Vaniljepulver fra Social Vanilla

På hylderne november 2022

Vanilje er en uundværlig ingrediens i det søde køkken, men det er også en dyr råvare fra en branche, hvor tyveri og korruption er en del af hverdagen, og hvor vaniljebønderne ofte bliver snydt af mellemmænd. Det ønsker Social Vanilla at gøre op med, så når du køber deres vaniljepulver, er du med til at sikre en fair pris til små afrikanske vaniljebønder. Scan koden på pakken - så kan du se, hvem der har dyrket vaniljen til dit vaniljepulver.

Pulveret består af hele, kværnede vaniljestænger.

Rosé winegums fra Sweetkynd

På hylderne november 2022

Vingummi for voksne. Rosé winegums er lavet af udelukkende naturlige og økologiske ingredienser, og så tager Sweetkynd navnet vingummi seriøst. Vingummierne er nemlig rent faktisk lavet af vin, nærmere bestemt rosévin - der er dog ikke gummi eller alkohol i vingummierne. Vinen giver blot en god, afrundet smag, som i de fem varianter bliver toppet med jordbær, hindbær, passionsfrugt, hyldeblomst eller granatæble.

Vingummierne er fri for gluten og gelatine.

Net fra Irma med lynlås

Nu er den her. Muleposen mange har efterspurgt – med lynlås og kort hank. Den er din kompagnon, både når du skal shoppe Irma-lækkerier og når du skal pakke til en weekendtur.

Svampedeller fra Pure Food

Østershatte deller, aubergine deller og rodfrugt deller. Disse håndlavede deller fra Pure Food er både veganske, økologiske og fri for tilsatte konserveringsmidler og tilsætningsstoffer – og så er de produceret i Danmark. Slip dem løs på det kolde bord med en kold fra kassen på siden.

Japansk sodavand fra Ramune

En tørstslukker fra Tokyo. Ramune er en klassisk japansk sodavand, der er kendt for sin unikke flaske med den klirrende glaskugle. At åbne en Ramune sodavand er en helt særlig oplevelse, hvor man trykker den lille glaskugle ned i flasken med et yderst tilfredsstillende ”pop”.

Strikkede vaskeklude fra Irma

Gør rent bord med Irmas strikkede karklude i 100% bomuld.

 

 

 

Pizza og sandwichbrød fra Unica

Nyhed i Irma: Pizza- og sandwichbrød fra danske Unica, som er produceret i Danmark med italienske råvarer. Det er forbagt frossent brød med en unik sprødhed, smag og tekstur.

Drikkeflaske fra Irma

Til vandreturen, til kontoret eller bare til køleskabet? Du bestemmer selv, hvad du vil bruge denne nye Irma-flaske til. Den kan indeholde 550 ml. og er lavet i rustfrit stål med skruelåg i bambus. Den findes både i en hvid og sølv variant.

 

 

Surdejsis fra Hansens Is X Amass X Jalm&B

På hylderne juli 2021

Salty Caramel Sourdough is. Ja, du læste rigtigt. Surdej. Denne helt unikke is er opstået i et magisk samarbejde mellem restauranten Amass, bageriet Jalm&B og Hansens Is, som sammen har forvandlet mere end 300 kg overskudsbrød til ispinde. Isen består af økologisk mælk fra danske jerseykøer, surdejsirup lavet på overskuddet af Artisanboller- og brød fra Jalm&B, mørk chokolade fra Friis-Holm Chokolade blandet med tørrede brødkrummer og en kerne af karamel. Du finder den i Irma-butikkerne nu. 

Mini taskeparaply fra Irma

På hylderne juli 2021

Lad bare et friskt skyl sommerregn komme an med Irmas nye mini taskeparaply i ultra let microfiber.

Køletaske fra Irma

På hylderne juni 2021

Undgå at din rosé, kombucha eller danskvand får hedeslag, før du selv gør. Derfor har vi lavet den perfekte køletaske til sommerens udflugter. Strandtæppe fra Irma

På hylderne juni 2021

Nyt Irma-strandtæppe. Det måler 100 x 160 cm og er lavet af 65% genanvendt bomuld og af 35% genanvendte plastikflasker.Blå og rosa net fra Irma

På hylderne maj 2021

Har du noget at have det i? Vores nye blå og lyserøde bomuldsnet er i butikkerne nu.


Nye lyserød kaffeserie fra Irma

Har du set, at vi har fået en ny lyserød serie af specialkaffer i Irma? Kaffebønnerne er ristet og pakket på vores eget kafferisteri i Kenya, som hedder African Coffee Roasters. Derfra sikrer vi ikke kun, at kaffekvaliten er helt i top. Vi sikrer også en masse lokale arbejdspladser, og at kaffebønderne får en god betaling for deres bønner, da der ikke er noget mellemled. Skål på det!


Desserttærter fra Morten Heiberg

På hylderne april 2021

Byd disse nye tærter fra Morten Heiberg velkommen i Irma. De er landet i tre varianter, som blot ligger og venter på at blive taget med hjem til weekenden. Citrontærte med sprød mørdejsbund med et fyld af citroncreme og chokoladeganache. Chokoladetærte med en lækker og sprød mørdejsbund og fyldt med ren chokoladeganache. Karameltærte med sprød mørdejsbund og et fyld af en lækker og intens karamelcreme.

Sous-vide grøntsager fra Meyers

På hylderne marts 2021

Sous-vide grøntsager fra Meyers lavet på økologiske danske grøntsager i sæson. Grøntsagerne er tilberedt efter sous-vide metoden med saftige marinader, som fylder dem med smag — og så har de masser af bid. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan du kan bruge dem i din madlavning.

Stofmundbind fra Irma

På hylderne marts 2021

Nu kan du få Irmas helt egne stofmundbind i tre forskellige farver. De er OEKO-tex certificeret i økologisk bomuld og er i tre lag.

Fastelavnsboller fra Reinh van Hauen

På hylderne februar 2021

Boller op og boller ned og én til hver hånd. Fastelavnsbollerne fra Reinh van Hauen har fundet vej til Irma-butikkerne. De er lavet af en gammeldags gærdej og er bløde og luftige — lige som en rigtig fastelavnsbolle skal være. 

Sally & Irma alkoholfri øl

På hylderne februar 2021

Hvis din øl ikke altid behøver at være med alkohol, har vi sammen med vores øl-allierede hos Mikkeller lavet en ny frisk alkoholfri øl. Den har fået navnet Sally & Irma, og har en skøn duft af citrus og fersken og en læskende og saftig smag. Den kan også gå som et velsmagende alternativ til bobler eller hvidvin. Og hvis du tør, kan du endda eksperimentere med at toppe dine drinks med den. 

Barista havdredrik fra Thise

På hylderne fra februar 2021

Kan Irmas gamle venner fra Thise Mejeri i Nordvestjylland lave den perfekte plantebaserede barista-drik til Irmas kræsne kaffedrikkere? Selvfølgelig kan de det. Thise Mejeri har aldrig været bange for at forny sig. Denne barista havredrik er lavet på økologisk havre, dyrket hos Thises egne landmænd — med god balance mellem sødme og bitterhed. Og så er den let at få til at skumme, når du f.eks. vil lave cortado eller latte. Den er netop landet i Irmas butikker.


Mexicanske lækkerier fra Vera Mexicana

På hylderne januar 2021

Giv middagsbordet lidt ekstra varme med Vera Mexicana, som bringer det ægte mexicanske køkken til Danmark. Vera Mexicana er fra Danmark, men arbejder tæt sammen med små producenter i Mexico, og udvikler sammen med dem de lækreste produkter af den bedste kvalitet. Og med respekt for producenternes lokale håndværkstraditioner, tilbyder de en bred vifte af mexicanske specialiteter i Irma, som spænder over stærke chilisaucer til søde frugtsalsaer fyldt med frisk ananas og mango.Reinh. van Hauen hvedebrød

På hylderne januar 2021

Disse nye hvedebrød fra Reinh. van Hauen skal smages. På billedet ses det Italiensk inspirerede brød lavet med en levende grov rugsur, som skaber en syrlig smag i brødet. Foruden rugsuren består brødet udelukkende af en stærk italiensk meltype og surdej. Det gør brødet mere luftigt & let, og egner sig derfor rigtig godt som et lækkert madbrød. Hvedebrødene findes også i disse varianter: Økologisk hvedebrød med fuldkornsmel, økologisk hvedebrød med ristede græskarkerner og chiafrø, økologisk hvedebrød med fuldkornsmel og malt. 

Planteprotein fra Plant Mate

På hylderne januar 2021.

Sig hej til disse nye økologiske plantebaserede proteinprodukter fra danske Plant Mate. De er lavet af ærter og hestebønner fra nordiske lande og kan anvendes i de fleste almindelige middagsretter, hvor de kan erstatte kødet helt eller delvist. De har en neutral smag men optager hurtigt smag fra krydderier, saft eller bouillon. Nye net fra Irma

På hylderne december 2020

Disse nye net finder du lige nu i vores butikker i to forskellige farver - blå og rosa. 
Tempeh fra... Tæmpeh

På hylderne november 2020

Tempeh er et godt alternativt til kød. Vi kalder det for planteprotein. Den danske producent, Tæmpeh, står bag disse tre nye og toplækre varianter, klassisk, teriyaki og BBQ. Tæmpeh er økologisk og lokalt produceret med bælgfrugter fra norden. Tempeh skal prøves! Med sin karakteriske umami-smag, har det faktisk været en fast del af Indonesisk madlavning i mange, mange år. 

Plantebaseret risengrød fra GRØD

På hylderne november 2020

Tag godt imod Danmarks første plantebaserede risengrød, du nu finder i Irma. Den er lavet i et tæt samarbejde mellem GRØD, som i forvejen har flere produkter på vores hylder, og Hanegal som de fleste også kender. Den er 100% plantebaseret og økologisk.