Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye varer på hylderne i Irma

Ketchup fra Junkfood

Rasmus Munk fra Michelinrestauranten Restaurant Alchemist har stiftet foreningen Junkfood, der laver mad til hjemløse. Junkfood har udviklet disse ketchups i tre smagfulde varianter, som kun fås i Irma: En klassisk ketchup, én med sort hvidløg og én med løvstikke. Fælles for dem er, at de kan pifte både din burger, din hotdog og din biksemad op. Men de støtter også en god sag: for hvert glas du køber, bidrager du til et måltid mad til en hjemløs i København. 1 glas koster 35 kr.

Net fra Irma med lynlås

Nu er den her. Muleposen mange har efterspurgt – med lynlås og kort hank. Den er din kompagnon, både når du skal shoppe Irma-lækkerier og når du skal pakke til en weekendtur. Den koster 49,95 kr. og findes i Irma-butikkerne nu.

 

 

 

Svampedeller fra Pure Food

Østershatte deller, aubergine deller og rodfrugt deller. Disse håndlavede deller fra Pure Food er både veganske, økologiske og fri for tilsatte konserveringsmidler og tilsætningsstoffer – og så er de produceret i Danmark. Slip dem løs på det kolde bord med en kold fra kassen på siden. 1 pakke med 4 stk. koster 33 kr.

 

 

Japansk sodavand fra Ramune

En tørstslukker fra Tokyo. Ramune er en klassisk japansk sodavand, der er kendt for sin unikke flaske med den klirrende glaskugle. At åbne en Ramune sodavand er en helt særlig oplevelse, hvor man trykker den lille glaskugle ned i flasken med et yderst tilfredsstillende ”pop”. Find dem i Irma nu. 1 stk. koster 25 kr.

 

 

 

Strikkede vaskeklude fra Irma

Gør rent bord med Irmas strikkede karklude i 100% bomuld. De koster 15 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

Pizza og sandwichbrød fra Unica

Nyhed i Irma: Pizza- og sandwichbrød fra danske Unica, som er produceret i Danmark med italienske råvarer. Det er forbagt frossent brød med en unik sprødhed, smag og tekstur. De koster 29,95 og 34,95 kr.

 

 

 

Drikkeflaske fra Irma

Til vandreturen, til kontoret eller bare til køleskabet? Du bestemmer selv, hvad du vil bruge denne nye Irma-flaske til. Den kan indeholde 550 ml. og er lavet i rustfrit stål med skruelåg i bambus. Den findes både i en hvid og sølv variant og koster 99,95 kr.

 

 

 

Surdejsis fra Hansens Is X Amass X Jalm&B

På hylderne juli 2021

Salty Caramel Sourdough is. Ja, du læste rigtigt. Surdej. Denne helt unikke is er opstået i et magisk samarbejde mellem restauranten Amass, bageriet Jalm&B og Hansens Is, som sammen har forvandlet mere end 300 kg overskudsbrød til ispinde. Isen består af økologisk mælk fra danske jerseykøer, surdejsirup lavet på overskuddet af Artisanboller- og brød fra Jalm&B, mørk chokolade fra Friis-Holm Chokolade blandet med tørrede brødkrummer og en kerne af karamel. Du finder den i Irma-butikkerne nu. 1 pakke med 3 stk. koster 66 kr.

Mini taskeparaply fra Irma

På hylderne juli 2021

Lad bare et friskt skyl sommerregn komme an med Irmas nye mini taskeparaply i ultra let microfiber. 1 stk. koster 129 kr.


Køletaske fra Irma

På hylderne juni 2021

Undgå at din rosé, kombucha eller danskvand får hedeslag, før du selv gør. Derfor har vi lavet den perfekte køletaske til sommerens udflugter. De fås både i en lille og en stor model og koster 39,95 og 59,95 kr.

Strandtæppe fra Irma

På hylderne juni 2021

Nyt Irma-strandtæppe. Det måler 100 x 160 cm og er lavet af 65% genanvendt bomuld og af 35% genanvendte plastikflasker. 1 stk. koster 149,95 kr.Blå og rosa net fra Irma

På hylderne maj 2021

Har du noget at have det i? Vores nye blå og lyserøde bomuldsnet er i butikkerne nu og koster 35 kr. pr. stk.Nye lyserød kaffeserie fra Irma

Har du set, at vi har fået en ny lyserød serie af specialkaffer i Irma? Kaffebønnerne er ristet og pakket på vores eget kafferisteri i Kenya, som hedder African Coffee Roasters. Derfra sikrer vi ikke kun, at kaffekvaliten er helt i top. Vi sikrer også en masse lokale arbejdspladser, og at kaffebønderne får en god betaling for deres bønner, da der ikke er noget mellemled. Skål på det!


Desserttærter fra Morten Heiberg

På hylderne april 2021

Byd disse nye tærter fra Morten Heiberg velkommen i Irma. De er landet i tre varianter, som blot ligger og venter på at blive taget med hjem til weekenden. Citrontærte med sprød mørdejsbund med et fyld af citroncreme og chokoladeganache. Chokoladetærte med en lækker og sprød mørdejsbund og fyldt med ren chokoladeganache. Karameltærte med sprød mørdejsbund og et fyld af en lækker og intens karamelcreme. De vejer 320g og koster 49,5 pr. stk.

Sønderjysk pastaret

På hylderne marts 2021

Vores nye ret i Irmas Klimaserie er en pastaret, som hverken er fra Sicilien, Salerno eller San Remo — men fra Sønderjylland. Det er nemlig Hanegal fra Haderslev, der står bag, og derfor har den fået navnet Sønderjysk pastaret og består af stegte svampe og rødløg, som har simret i hvidvin med syrlige æbler, frisk grønkål og røget knas. Den findes i butikkerne nu og koster 42 kr. for 400g.

 

Sous-vide grøntsager fra Meyers

På hylderne marts 2021

Sous-vide grøntsager fra Meyers lavet på økologiske danske grøntsager i sæson. Grøntsagerne er tilberedt efter sous-vide metoden med saftige marinader, som fylder dem med smag — og så har de masser af bid. Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan du kan bruge dem i din madlavning.1 pakke med 350g koster 29,95.Nøddeserie fra Social Foodies

På hylderne marts 2021

Med Social Foodies har Irma nu fået en miljø- og socialt bæredygtig nøddeserie dyrket af småbønder i udviklingslande — oftest fra Afrika. Social Foodies vil være med til at skabe udvikling og bedre levevilkår for nogle af verdens mest socialt og økonomisk udsatte mennesker ud fra en række kerneprincipper som; mennesket over profit, gennemsigtighed, value for many, høj kvalitet og respekt for naturen. Posernes indhold vejer mellem 300 og 400 g og koster mellem 120 og 135 kr.
Stofmundbind fra Irma

På hylderne marts 2021

Nu kan du få Irmas helt egne stofmundbind i tre forskellige farver. De er OEKO-tex certificeret i økologisk bomuld og er i tre lag. De koster 29,95 pr. stk.
Fastelavnsboller fra Reinh van Hauen

På hylderne februar 2021

Boller op og boller ned og én til hver hånd. Fastelavnsbollerne fra Reinh van Hauen har fundet vej til Irma-butikkerne. De er lavet af en gammeldags gærdej og er bløde og luftige — lige som en rigtig fastelavnsbolle skal være. 2 stk. koster 25 kr.


Sally & Irma alkoholfri øl

På hylderne februar 2021

Hvis din øl ikke altid behøver at være med alkohol, har vi sammen med vores øl-allierede hos Mikkeller lavet en ny frisk alkoholfri øl. Den har fået navnet Sally & Irma, og har en skøn duft af citrus og fersken og en læskende og saftig smag. Den kan også gå som et velsmagende alternativ til bobler eller hvidvin. Og hvis du tør, kan du endda eksperimentere med at toppe dine drinks med den. 1 dåse koster 29 kr.

Barista havdredrik fra Thise

På hylderne fra februar 2021

Kan Irmas gamle venner fra Thise Mejeri i Nordvestjylland lave den perfekte plantebaserede barista-drik til Irmas kræsne kaffedrikkere? Selvfølgelig kan de det. Thise Mejeri har aldrig været bange for at forny sig. Denne barista havredrik er lavet på økologisk havre, dyrket hos Thises egne landmænd — tilsat en smule ærteprotein for at give en god balance mellem sødme og bitterhed. Og så er den let at få til at skumme, når du f.eks. vil lave cortado eller latte. Den er netop landet i Irmas butikker. 1 liter koster 20 kr.Mexicanske lækkerier fra Vera Mexicana

På hylderne januar 2021

Giv middagsbordet lidt ekstra varme med Vera Mexicana, som bringer det ægte mexicanske køkken til Danmark. Vera Mexicana er fra Danmark, men arbejder tæt sammen med små producenter i Mexico, og udvikler sammen med dem de lækreste produkter af den bedste kvalitet. Og med respekt for producenternes lokale håndværkstraditioner, tilbyder de en bred vifte af mexicanske specialiteter i Irma, som spænder over stærke chilisaucer til søde frugtsalsaer fyldt med frisk ananas og mango.Veganske pålægssalater

På hylderne januar 2021

Veganske rørte pålægssalater fås nu i Irma. Smagen er skruet op på max og de gode råvarer er rørt med kærlighed ind i salaterne, som fås i disse fire varianter: Græskar & Karry, Hav & Have, Ærter & Asparges og Plante & Protein. De er lavet uden e-numre og pakket i genanvendelige plastbæger. De koster 19,95 kr. pr. stk. og vejer 125 g.
Reinh. van Hauen hvedebrød

På hylderne januar 2021

Disse nye hvedebrød fra Reinh. van Hauen skal smages. På billedet ses det Italiensk inspirerede brød lavet med en levende grov rugsur, som skaber en syrlig smag i brødet. Foruden rugsuren består brødet udelukkende af en stærk italiensk meltype og surdej. Det gør brødet mere luftigt & let, og egner sig derfor rigtig godt som et lækkert madbrød. Hvedebrødene findes også i disse varianter: Økologisk hvedebrød med fuldkornsmel, økologisk hvedebrød med ristede græskarkerner og chiafrø, økologisk hvedebrød med fuldkornsmel og malt. De koster mellem 37 og 45 kr. efter variant.

Planteprotein fra Plant Mate

På hylderne januar 2021.

Sig hej til disse nye økologiske plantebaserede proteinprodukter fra danske Plant Mate. De er lavet af ærter og hestebønner fra nordiske lande og kan anvendes i de fleste almindelige middagsretter, hvor de kan erstatte kødet helt eller delvist. De har en neutral smag men optager hurtigt smag fra krydderier, saft eller bouillon. 1 pakke med 125 gr. koster 20 kr.Nye net fra Irma

På hylderne december 2020

Disse nye net finder du lige nu i vores butikker i to forskellige farver - blå og rosa. De koster 25 kr. pr. stk.
Tempeh fra... Tæmpeh

På hylderne november 2020

Tempeh er et godt alternativt til kød. Vi kalder det for planteprotein. Den danske producent, Tæmpeh, står bag disse tre nye og toplækre varianter, klassisk, teriyaki og BBQ. Tæmpeh har en bæredygtig produktion, der er økologisk og lokalt produceret med bælgfrugter fra norden. Tempeh skal prøves! Med sit høje protein-indhold og karakteriske umami-smag, har det faktisk været en fast del af Indonesisk madlavning i mange, mange år. En pakke koster 30 kr.

Plantebaseret risengrød fra GRØD

På hylderne november 2020

Tag godt imod Danmarks første plantebaserede risengrød, du nu finder i Irma. Den er lavet i et tæt samarbejde mellem GRØD, som i forvejen har flere produkter på vores hylder, og Hanegal som de fleste også kender. Den er 100% plantebaseret og økologisk. 1 portion vejer 400 gram og koster 35. kr.