Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nye varer på hylderne i Irma

Veganske pålægssalater

Veganske rørte pålægssalater fås nu i Irma. Smagen er skruet op på max og de gode råvarer er rørt med kærlighed ind i salaterne, som fås i disse fire varianter: Græskar & Karry, Hav & Have, Ærter & Asparges og Plante & Protein. De er lavet uden e-numre og pakket i genanvendelige plastbæger. De koster 19,95 kr. pr. stk. og vejer 125 g.
Reinh. van Hauen hvedebrød

Disse nye hvedebrød fra Reinh. van Hauen skal smages. På billedet ses det Italiensk inspirerede brød lavet med en levende grov rugsur, som skaber en syrlig smag i brødet. Foruden rugsuren består brødet udelukkende af en stærk italiensk meltype og surdej. Det gør brødet mere luftigt & let, og egner sig derfor rigtig godt som et lækkert madbrød. Hvedebrødene findes også i disse varianter: Økologisk hvedebrød med fuldkornsmel, økologisk hvedebrød med ristede græskarkerner og chiafrø, økologisk hvedebrød med fuldkornsmel og malt. De koster mellem 37 og 45 kr. efter variant.

Planteprotein fra Plant Mate

Sig hej til disse nye økologiske plantebaserede proteinprodukter fra danske Plant Mate. De er lavet af ærter og hestebønner fra nordiske lande og kan anvendes i de fleste almindelige middagsretter, hvor de kan erstatte kødet helt eller delvist. De har en neutral smag men optager hurtigt smag fra krydderier, saft eller bouillon. 1 pakke med 125 gr. koster 20 kr.
Nye net fra Irma

Disse nye net finder du lige nu i vores butikker i to forskellige farver - blå og rosa. De koster 25 kr. pr. stk.Tempeh fra... Tæmpeh

Tempeh er et godt alternativt til kød. Vi kalder det for planteprotein. Den danske producent, Tæmpeh, står bag disse tre nye og toplækre varianter, klassisk, teriyaki og BBQ. Tæmpeh har en bæredygtig produktion, der er økologisk og lokalt produceret med bælgfrugter fra norden. Tempeh skal prøves! Med sit høje protein-indhold og karakteriske umami-smag, har det faktisk været en fast del af Indonesisk madlavning i mange, mange år. En pakke koster 30 kr.


Plantebaseret risengrød fra GRØD

Tag godt imod Danmarks første plantebaserede risengrød, du nu finder i Irma. Den er lavet i et tæt samarbejde mellem GRØD, som i forvejen har flere produkter på vores hylder, og Hanegal som de fleste også kender. Den er 100% plantebaseret og økologisk. 1 portion vejer 400 gram og koster 35. kr.