Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma og kunsten 

Irma har altid haft et ønske om at gøre kunsten tilgængelig for alle, og siden 1970'erne har vi formidlet kunst på både plastikposer og dåser.

Bæredygtig kunstudstilling

Irma bringer kunsten ud til kunderne i tæt samspil med samtidens kunstnere.

På tærsklen til 70'erne ville Irma gerne introducere plasticposer som afløser for de gamle papirsposer. For at gøre det så miljøvenligt som muligt, ville man gerne inspirere kunderne til at gemme poserne og bruge dem efter flere gange. Og samtidig ønskede man at tage betaling for dem. 

Den nye form for pose - og betalingen - skulle accepteres af kunderne, og hvis der blot stod Irma på, var der en risiko for, at de ville afvise det nye tiltag. Det var baggrunden for ideén om at lade kunstnere dekorere poserne. 

Det gav på den ene side plasticposerne en større gemmeværdi, og på den anden side gav det mange - også helt unge - kunstnere et fantastisk "udstillingsvindue" for deres kunst. Siden har Irma plasticposer været en løbende kunstudstilling, der har gjort gadebilledet lidt mere interessant. 

HuskMitNavn giver kunsten en karruseltur

Vi løfter sløret for årets kunster 2016. Og vi kan godt love jer, at der er noget at glæde sig til. 

Se, læs og grin med HuskMitNavn
Irma og kunsten

Irma kunstdåser har fået nyt ansigt

De velkendte Irma-dåser holdt deres indtog i de danske køkkener i 1970, hvor Per Arnoldi lagde streg til den første af slagsen. Siden har en sand perlerække af danske kunstnere udfoldet deres evner på Irma-dåserne.

DÅSER
Irma og kunsten

Ny kunst af Julie Nord

Der er blevet skrevet endnu et kapitel i historien om Irmas traditionelle kunstdåser med motiver af billedkunstneren Julie Nord.

JULIE NORD
Irma og kunsten

Irmas kunstdåse

Irmas kunstdåse er rent københavneri. Værket tager udgangspunkt i Søren Kierkegaards dagbøger fra 1830’erne og 1840’erne

KUNSTDÅSEN 2015
Irma og kunsten

Bæredygtig kunstudstilling

Irma bringer kunsten ud til kunderne i tæt samspil med samtidens kunstnere.

Bæredygtig kunstudstilling
Mødrehjælpen

Kunstplakater til fordel for Mødrehjælpen

Irma har en lang tradition for at samarbejde med kunstnere. Tidligere har det hovedsageligt været kunstdåser, nu er turen kommet til kunstplakater.

Læs mere her