Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Støt Mødrehjælpen

Når du afleverer dine tomme flasker i Irma, kan du donere panten til Mødrehjælpen.

Ny nøglering fra Kritisk Pynt

Fra den 16. maj 2022 kan du i Irma købe en nøglering skabt af kunstneren Sara Ferreira, der står bag Kritisk Pynt, der beskrives som "æstetisk førstehjælp til feminister og andre mennesker. Ikke mindst dem der er lidt trætte af hverdagen og verden".

Nu har hun skabt en opsigtsvækkende, glitrende emalje-nøglering. "Budskabet er denne her særlige Irma-feeling, og nydelsen ved at handle i Irma. Det er lidt sjovt Irma-blær, og jeg håber folk tager godt imod den - med et glimt i øjet," siger Sara Ferreira.

Samarbejdet med Kritisk Pynt skriver sig ind i en mere end 50 år lang historie, hvor Irma samarbejder med anerkendte, nyskabende og spændende kunstnere. Fra tidligt med navne fra Henry Heerup til Per Arnoldi og i de seneste år med bl.a. Husk Mit Navn og Julie Nord. 

Projektet er en del af Irmas samarbejde med Mødrehjælpen, som Irmas kunder sidste år støttede med 2,3 millioner kr. gennem donationer af pant og køb af kunstplakater og mandlen til ris alamanden. Pengene går til at hjælpe familier, der er ramt af livet. Sidste år hjalp støtten 2.218 københavnske familier.

Nøgleringen kan købes i Irma for 39 kr. og hele overskuddet fra salget doneres til Mødrehjælpen. Så længe lager haves.

Mødrehjælpens børn siger tak

Irma og Mødrehjælpen har et samarbejde om at hjælpe gravide og forældre, der står i en sårbar situation, til at komme på fode igen.

Målet for partnerskabet er at skabe de bedste rammer for deres børn.

 

Tallet for donationer for 2020 er indtil videre 295.422,- 
Tallet svarer til, at 287 familier kan få rådgivning hos Mødrehjælpen.

 

 

Kunstplakater til fordel for Mødrehjælpen

Irma har en lang tradition for at samarbejde med kunstnere. Tidligere har det hovedsageligt været kunstdåser, nu er turen kommet til kunstplakater.

Læs mere her

Et samarbejde fra hjertet

Læs mere her