Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Infarm i alle Irmas butikker

Nu har vi egen køkkenhave i butikkerne

Vi ses i det grønne

Irma er det første supermarked i Skandinavien, der sammen med tyske Infarm, dyrker krydderurter i butikken.

De vertikale køkkenhaver, finder du i vores frugt- og grøntafdelinger, og vi høster cirka hver 14. dags.

De koster 22 kr. per bundt.

 


 

Klimavenlige krydderurter

Da krydderurterne dyrkes i lokalt - faktisk så lokalt at det sker inde i butikken, er produktionen så tæt på forbrugeren som overhovedet muligt. Det betyder, at transport er gjort til et absolut minimum.

Derudover er vandforbruget også reduceret med hele 95% fra den traditionelle dyrkningsmetode, da hver krydderurt får lige præcis den mængde vand, den skal bruge. Madspild bekæmpes også, fordi dyrkningen tilpasses efterspørgslen i den enkelte butik.

 

Maksimalt smæk på smagen

Krydderurterne får energi fra det LED-lys, der sidder inde i in-store farmen, og vandet til krydderurterne cirkuleres rundt og bliver genanvendt.

Det giver krydderurterne de optimale forhold for at lande så friskt som muligt i dine hænder. Og det kan smages. Rejsen fra høst til mund har aldrig været kortere. Derudover bruges der ingen kemiske pesticider. 

 

 

Varianterne

Dild: De letteste, bløde blade med en kompleks smag. Kan pifte selv de mest simple retter op. Brug den fx til en lækker suppe eller hjemmelavede pickles.

Grøn mynte: Denne mynte er frisk med en kølig smag. Lav en mynte-te med en skive citron, rør den i is eller pift dine salater op.

Koriander: Koriander med masser af smag og friske citrusnoter som gør den perfekt til mexicanske, thailandske og indiske retter.

Kruspersille: Kruspersille med kraftig aroma og smag. Kickstart fx din tabbouleh eller sovs, eller brug den sammen med fisk.  

Italiensk basilikum: Italiensk basilikum er sprængfyldt med aromatisk smag. De fløjlsagtige blade er både søde og skarpe på én gang. Lækre i salat og uundværlige i din pesto.