Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas smagssager

Det skal smage godt at gøre en forskel!

Det skal smage godt at gøre en forskel

Vores kunder er ikke lige sådan at tilfredsstille. De er ofte et skridt foran, så der skal hele tiden nye boller på suppen! Men uanset om de boller er lavet af gris, ko eller planter, så skal de smage godt! 

I Irma er vi klar til at tage kampen op! Bevæbnet med knive og gafler kæmper vi for dyrene, for grundvandet og for de kommende generationer. Med smag som vores hemmelige våben gør vi gode intentioner til gode vaner.

Smag er ikke bare det, der skal få os i godt i mål, men det der gør, at vi holder kursen. Og så gør det jo heller ikke noget, at man nyder rejsen. Med sprøde spirer og knasende grønt. Og en bøf der smelter lidt ekstra på tungen, fordi du ved, at koen har haft det godt. Smagen gør, at vi kan nøjes med lidt mindre, men meget bedre. Og at gamle klassikere sagtens kan laves på helt nye måder.

Det skal smage godt. Så godt, at du faktisk er ligeglad med, at mælken slet ikke kommer fra en ko. Så godt, at nye vaner får en fast plads på indkøbslisten. 

For så begynder det for alvor at smage af noget.

Vi mener, at det er smagen, der skal få flere til at vælge mere økologi, bedre dyrevelfærd og flere planter. Vi tror på at forkæle dine smagsløg til glæde for os alle sammen. Og uanset hvad din smagssag er, så finder du den på Irmas hylder.

Vegetar

Vegetar og plantebaseret

I Irma kan du finde en lang række af vegetariske og veganske varer

Læs mere om Irmas vegetariske sortiment
Mærkesager

Det statslige dyrevelfærdsmærke

Længe har dyrevelfærd været en førsteprioritet hos Irma. Og vi bakker op om det statslige dyrevelfærdsmærke

Læs mere om Dyrevelfærdsmærket her
Økologi

Økologi i Irma

Økologi er ikke bare økologi. Hvis en vare ikke lever op til vores krav om smag og kvalitet, leder vi videre, indtil vi har fundet den berømte nål i høstakken.

Læs mere
Mærkesager

Farvel til skrabeæg i Irma

Farvel til skrabeæg

Læs mere