Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma-bananer forvandler madspild til softice

Nyt samarbejde med Irma og Banana

En økologisk og vegansk softice produceret på overskydende bananer.

Det er, hvad Irma bidrager til gennem en ny aftale med det lille iværksætterfirma, Banana.

De har netop indgået en aftale om at hente de økologiske bananer, som Irma har i overskud i foreløbig 25 butikker.

”At bekæmpe madspild er et helt centralt mål for Irma. Men uanset hvor dygtige vi bliver til at bestille de rigtige mængder hjem i den enkelte butik, så vil der altid være nogle varer til overs. Derfor er vi begejstrede for at kunne hjælpe til et så fint produkt som Banana laver. De står for samme værdier som Irma med deres softice: Kvalitet, omtanke og nydelse,” siger direktør Søren Steffensen, Irma.

 

Is med god samvittighed

Irma sælger – endnu – ikke softice. Så softice fra Banana kan man prøve i deres butik i Torvehallerne i København fra april til september og senere fra kommende mobile enheder, som vil dukke op mange forskellige steder.

Om Banana

Virksomheden går forrest i kampen mod madspild ved at indkøbe bananer, der ellers var blevet kasseret grundet deres æstetiske udtryk. På denne måde virkeliggøre de deres anden vision: at mindske madspild og virksomhedens CO2 aftryk, inspirere andre til at gøre det samme og bidrage til en bedre global livskvalitet.

Efter en forrygende start i Torvehallerne i København i sommeren 2018, åbner Christian og Jacques deres første flagship store i 2019 i samarbejde med landets største detail bureau Jensen Retail Group og etablerer sig derved som en permanent del af den danske madscene.