Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas To Go

Genvejen til god og nem mad

lêlê

Smagfulde vietnamesiske færdigretter til hyggen derhjemme, når tiden er knap. 

Læs mere her

Meyers

Meyers kokke har lavet lille serie af middagsretter – velsmagende måltider lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der har travlt, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.

I Meyers er der ansat kokke fra hele verden, og det afspejler sig i deres middagsretter, som spænder lige fra den velkendte boller i karry til den sydamerikanske chili con carne og den indiske butterchicken.

Kokkene har altid gang i nye retter, så hold øje med Meyers middagsretter.

Læs mere her

Irma økologiske måltider

Færdigretter og hurtig take-away har gennem tiden fået, et måske velbegrundet, ry for at være en tarvelig løsning. Men nu gør vi op med fortiden. Irmas økologiske måltider er god smag i hverdagen. Alle retterne er tilberedt fra bunden af økologiske grøntsager. Smør og Fløde er fra Thise Mejeri, kødet er fra Poppelgrisen og Thise&Ko, og mel og korn er fra Aurion.

Se mere her

C-salater

Når du vælger en frisk salat fra C har vi gjort det besværlige arbejde for dig – og vælger du en af vores lækre C retter, er det hele faktisk klart og du skal blot varme det i ovnen.

På den måde får du tid til alle de andre ting, der fylder i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid. Gældende for alle C produkterne er nemlig, at de er lavet på friske råvarer af høj kvalitet.

C er din genvej til god mad.

 

 

Cofoco

Cofoco er Cofocos storkøkken, et køkken hvor de udnytter deres erfaringer og know-how til at lave og udvikle fremtidens mad til danskerne både hjemme og på farten. 

Hos Cofoco står maden som omdrejningspunktet og hjertet i alt, hvad de laver og sammen med Cofoco navnet er det danskernes garanti for overraskelse, kvalitet, tilgængelighed, kokkehåndværk, og vigtigst af alt - stor velsmag. 

Udover storkøkkenet omfatter Cofoco 11 restauranter, som dækker over alt fra det franske, italienske, sydamerikanske og nordiske køkken - fra det klassiske til det moderne. 

God appetit!

Take-away sushi i verdensklasse

Vi har gjort det nemt for dig, at købe lækker sushi med hjem fra arbejde. I samtlige Irma butikker finder du herlig, nylavet sushi fra "Naoki by Letz Sushi". Så undgår du ventetiden, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. 

Sushien laves med økologiske ris importeret fra Norditalien. Samt fisk og skalddyr som certificerede, for at skåne marinemiljøet og for at undgå overfiskning af truede fiskebestande, er "Naoki by Letz Sushi" din garanti for sushi, som giver en god smag i munden.

 

 

 

Nu til alle dagens måltider

Nu kan du også finde morgenmads- og frokostsløsninger i vores butikker. De er lige til at spise og lige til at tage med på farten, så du kan nå alt det, du skal.

Nemt og hurtigt kan du få god mad til alle dagens vigtigste måltider.