Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma åbner verdens mindste restaurant

Irma åbner verdens mindste restaurant

Verdens mindste restaurant ligger på Gammel Kongevej 139 i hjertet af Frederiksberg og har kun plads til en spisende gæst. Den holder åbnet hver dag fra 17-21 i perioden 29. april til 3. maj. Menuen består af Irmas egne, eksklusive To-Go-retter, som er udviklet i samarbejde med Cofoco, Lê Lê, Letz Sushi, GrødxHanegal,og Meyers.

Særligt udvalgte vine og øl vil blive serveret til maden, men gæsterne har også mulighed for at vælge Kombucha fra Læsk og Irmas egen æblemost. Køkkenet styres af kok William Milsted.

Den kommende uge kan man få en helt anderledes restaurantoplevelse. Mandag klokken 17.00 åbner Irma og kok William Milsted dørene til Restaurant 1:1. Her kan du ikke spise med familien, dine venner eller kæresten – kun dig selv. Her er nemlig kun plads til én spisende gæst ad gangen. Udover en kok, der tilbereder maden, så vil der også en være en tjener til at servere menuen, som er gratis for den spisende gæst. Og interessen for at spise på restauranten er stor. Alle reservationer blev nemlig revet væk på mindre end 48 timer.

Det skal være en intens oplevelse af spise alene

Kokken William Melsted var ikke i tvivl, da han blev spurgt om, han ville være en del af Restaurant 1:1 og bidrage til udviklingen af initiativet.

Måltidet er et vigtigt, tilbagevendende holdepunkt i vores hverdag. Vi skal prioritere måltidet – også når vi har så travlt, at vi ikke har tiden til at gå køkkenet, eller når vi spiser alene. Restaurant 1:1 skal være en intens sanseoplevelse, der netop indkapsler dette. Du spise alene og kan koncentrere dig fuldt ud om dit måltid og samtidig bliver du gjort bevidst om, at en ”færdigret” godt kan smage hjemmelavet, hvis den er tilberedt rigtigt.”

William Milsted er født og opvokset på Østerbro i København og er uddannet kok fra Claus Meyer i 2010. William Milsted har arbejdet som kok på flere anerkendte restauranter, lavet middagsarrangementer forskellige steder i verden, undervist i kreativ tænkning indenfor gastronomi, taget madfotografier, samt stået i spidsen for restauranterne Baglokalet & Baghaven i København.

Nemt at nyde. Svært at vælge

Irmas To Go er lækker og let mad til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt. Og med 120 retter er der noget for en hver smag – både til morgen-, middags- og aftensmad.

Retterne er i udviklet af kokke og af råvarer i højeste kvalitet. Prøv blandt andet retter fra Lé Lé, Cofoco, Meyers, Grød og Letz Sushi.