Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Et samarbejde fra hjertet

Mød Sui

Mød Sui, som står bag de tegninger, du lige nu kan opleve på vores pantautomater i Irma-butikkerne og på mælkekartonerne i vores køleskabe. Suis mor er blandt de mødre, der har fået hjælp af Mødrehjælpen. Og det har blandet andet kunne lade sig gøre, fordi Irmas kunder er så gode til at donere deres pant, som går ubeskåret til at hjælpe sårbare familier. Det er vi stolte af.

 

Irma donerer 842.000 kr. Mødrehjælpen i 2019

777 familier har i 2018 fået støtte fra Mødrehjælpen takket være penge doneret fra kunder i Irma.
Med en række forskellige projekter har Irma doneret 842.427 kr. i løbet af 2018 til Mødrehjælpen.

Det er først og fremmest, når kunderne har afleveret deres tomme flasker og dåser i pantautomaterne. Her er der blevet doneret 533.000 kr., som er gået ubeskåret til Mødrehjælpen.Kunstposer og kunstdåser skabt af kunstneren HuskMitNavn har givet et overskud på 110.000 kr., som er gået til Mødrehjælpen.

Han dekorererede også et børnemøbelsæt fra FDB Møbler, som blev solgt på en auktion hos Bruun Rasmussen og indbragte 21.000 kr. Med julekort og salg af Irmas kundemagasin, Krydderiet, er det i alt blevet til de godt 850.000 kr.

 

Irma donerer 886.000 kr. i Mødrehjælpen i 2018

Irma gør en forskel. Men Irmas kunder gør i den grad en kæmpe forskel. Det var budskabet på Irmas årlige madmesse, Mad&Glæde, hvor Irmas direktør, Søren Steffensen, for alvor spredte glæde, da han under sin velkomsttale lørdag overrakte hele 886.000 til Mødrehjælpens arbejde.

Pengene, der fremover skal gavne udsatte familier og børn, er doneret fra salget af Irmas kunstdåser og indkøbsnet med motiver af kunstneren Husk Mit Navn, samt fra decembersalget af Irmas eget magasin Krydderiet.

Sammenlagt har salget af kunstdåserne og indkøbsnet bidraget med en donation på 748.000 kroner, mens det ubeskårede salg af Krydderiet til en stykpris á 10 kroner har bidraget med 138.000 kroner.

Irma donerer 750.000 kr. til Mødrehjælpen i 2017

Irma og Mødrehjælpens samarbejde om at hjælpe udsatte børnefamilier er en kæmpe succes. Med kundernes hjælp kunne Irma ved årets populære madmesse overrække 750.000 kroner øremærket til Mødrehjælpens velgørende arbejde.  

Pengene, der fremover skal gavne udsatte familier og børn, er doneret fra salget af Irmas kunstdåser og indkøbsnet med motiver af kunstneren Jesper Christiansen, samt fra decembersalget af Irmas magasin Krydderiet.

Sammenlagt har salget af kunstdåserne og indkøbsnet bidraget med en donation på 350.000 kroner, mens det ubeskårede salg af Krydderiet til en stykpris a 10 kroner har bidraget med 400.260 kroner. Hvilket giver en samlet donation på i alt 750.260 kroner.

Irma donerer 500.000 kr. til Mødrehjælpen i 2016

Kunderne i Irma har været så begejstrede for den seneste udgave af de traditionsrige kunstdåser, at det har resulteret i et overskud på 500.000 kr.

Pengene har Irma besluttet at donere til Mødrehjælpen, der hjælper gravide, forældre og børn i svære livssituationer.

2014-dåsen og den tilhørende indkøbspose var skabt af den anerkendte danske kunstner, Julie Nord.

I Mødrehjælpen siger Mads Roke Clausen, direktør i Mødrehjælpen:

”Jeg er taknemmelig og glad over, at Mødrehjælpen er modtager af overskuddet fra salg af Irmas kunstdåse. De 500.000 kr. vil blive omsat til konkret rådgivning og hjælp til børnefamilier og gravide i svære livssituationer.”

”Kunstdåserne er en af de stærke traditioner i Irma, som vi ved, at mange af vore kunder værdsætter. Vi er stolte over, at vi kan videreføre den med nogle af vore tids absolut bedste billedkunstnere – og samtidig støtte det vigtige arbejde, som Mødrehjælpen står for,” siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.

Irmas huskunstnerprojekt er skabt i samarbejde med IN SITU (www.insitu.dk), der er specialiseret i formidling af samtidskunst.

Det var Per Arnoldi, der stod for den første dåse for over 40 år siden. Siden har bl.a. Henry Heerup, Carl-Henning Pedersen, Tal R og John Kørner skabt kunstdåser for Irma.

Se mere om Irmas kunstdåser

 

Om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der hjælper gravide, forældre og børn i svære livssituationer. Hjælpen gives i form af professionel, helhedsorienteret og tværfaglig rådgivning i et af Mødrehjælpens fire rådgivningshuse. Der er både psykologer, socialrådgivere og jurister ansat til at hjælpe familierne. Herudover supplerer godt 1.000 frivillige landet over med sociale arrangementer, der giver rammer for netværksdannelse.

I 2013 hjalp organisationen flere end 12.000 børnefamilier og gravide.