Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sammen om bedre mad

Det er vores vision i Irma

Bedre mad

Vi har en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare og de gode valg på dagsordenen. 

Coop & Co. er skabt af kærlighed til god mad. Fællesskabet bygger på en filosofi om, at alle os, der elsker mad, sammen kan gøre en forskel. Derfor har vi udviklet et Madmanifest med seks konkrete løfter. Se dem herunder. Du kan også læse mere om dyrevelfærd i Irma og købe vores kød, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. 

1. Vi vil sætte mere smag på din hverdag

Du skal have madglæde, smag og nydelse – også på en helt almindelig onsdag. Du skal kunne finde flere varer på hylderne med respekt for god madkvalitet.

2. Vi vil give dig flere gode madoplevelser

Mad og måltider er indbegrebet af fællesskab, samvær og nærvær. Coop vil bidrage og inspirere til at skabe madglæde i dit køkken.

3. Vi vil gøre økologi til hvermandseje 

Danmark skal være verdensmester i økologi. I Coop vil vi støtte økologiske producenter for at tilbyde dig et større udvalg af økologiske varer, der er til at betale.

4. Vi vil gøre det sundere for dig at leve nemt

Du skal også have god og sund mad, når det skal gå stærkt. Derfor vil vi i Coop udvikle flere måltidsløsninger, der gør det sundere for dig at leve nemt.

5. Du skal have at vide, hvad du spiser

Interesserer du dig for, hvad du sætter tænderne i? Smerter det dit hjerte at se overfyldte grisetransporter og burhøns? Så er du ikke alene. I Irma tager vi aktivt ansvar for den danske dyrevelfærd og for kvaliteten af den mad, vi spiser og serverer for vores børn.