Hvis du leder efter den bedste opskrift på rabarber- og vaniljelemonade med vodka, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Dagen før festen forberedes lemonade og isterninger.
Kom vaskede rabarber skåret i mindre stykker i en gryde sammen med 8 dl vand.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Knus vaniljekornene sammen med sukkeret i en skål, så vaniljen fordeler sig fint i sukkeret. Kommes i gryden sammen med vaniljestangen.Lad simre under låg i 5 minutter. Sluk og lad blandingen stå indtil dagen efter et koldt sted.
Fyld isterningbakker med hindbær og citronmalisse. Hæld ca. 1 liter iskoldt vand på og sæt i fryseren.
Sigt rabarber og vanilje fra. Hvis lemonaden ønskes klar, hældes den igennem et klæde.
Bland lemonaden med iskoldt vand og citronskiver. Smag til med vodka. Start med 1 dl. Lad stå et koldt sted.
Kom isterninger i fine glas og i bowlen og skænk op.
Dagen før festen forberedes lemonade og isterninger.
Kom vaskede rabarber skåret i mindre stykker i en gryde sammen med 8 dl vand.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Knus vaniljekornene sammen med sukkeret i en skål, så vaniljen fordeler sig fint i sukkeret. Kommes i gryden sammen med vaniljestangen.Lad simre under låg i 5 minutter. Sluk og lad blandingen stå indtil dagen efter et koldt sted.
Fyld isterningbakker med hindbær og citronmalisse. Hæld ca. 1 liter iskoldt vand på og sæt i fryseren.
Sigt rabarber og vanilje fra. Hvis lemonaden ønskes klar, hældes den igennem et klæde.
Bland lemonaden med iskoldt vand og citronskiver. Smag til med vodka. Start med 1 dl. Lad stå et koldt sted.
Kom isterninger i fine glas og i bowlen og skænk op.