Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ingefær toddy

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
1 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl johnnie walker gold label
  • 5 cl johnnie walker gold label
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl friskpresset citronsaft
  • 2 cl friskpresset citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cl ahornsirup
  • 1 cl ahornsirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ginger beer
  • 1 dl ginger beer

Tilberedning

Kom whisky, sirup og citronsaft op i et vinglas. Hæld herefter opvarmet ginger beer oveni, mens der røres rundt.

Pynt med skrællen fra en økologisk citron, et frisk stykke ingefær og en kanelstang. Eller andre krydderier, som virker spændende.

Toddyen er altid en varm drink med krydderier, her med ingefær. Den er god i vinterkulden og mod snue. Den valgte whisky er blød og let i smagen. Vil man have en mindre julet smag, kan man udelade kanelstangen.