Kog æggene i 20 minutter. Tag op og hæld vandet fra. Kom 6 deciliter vand, salt og skallerne fra de to løg i en gryde og kog op. Tag af varmen og fjern skallerne. Skyl æggene i koldt vand og rul dem på køkkenbordet, så æggeskallen sprækker. Læg æggene i gryden med det salte vand og stil køligt i et døgn. Rør mayonnaise med sennep. Pil og skær æggene lige over. Kom creme herpå og drys med toppen af fennikel og chili.
Kog æggene i 20 minutter. Tag op og hæld vandet fra. Kom 6 deciliter vand, salt og skallerne fra de to løg i en gryde og kog op. Tag af varmen og fjern skallerne. Skyl æggene i koldt vand og rul dem på køkkenbordet, så æggeskallen sprækker. Læg æggene i gryden med det salte vand og stil køligt i et døgn. Rør mayonnaise med sennep. Pil og skær æggene lige over. Kom creme herpå og drys med toppen af fennikel og chili.