Hvis du leder efter den bedste opskrift på fasan i portvin, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Læg 2 skiver parmaskinke på hvert fasanbryst og bind fast med bomuldssnor.
Brun stykkerne godt på alle sider i olivenolie og smør. Tilsæt hvidløg og krydderurter og lad dem svitse med i ca. 2 min.
Bland portvin og bouillon og spæd op med ca. 2 dl, så bunden af gryden lige dækkes. Lad det snurre ved svag varme til væsken er kogt ind.
Husk at vende fasanerne med mellemrum.
Gentag proceduren ved at tilsætte lidt væske ad gangen. Lad det koge ind til al væsken er brugt, - det tager ca. 40 min.
Tag fasanerne op og tilsæt piskefløden i den væske, der er tilbage. Kog op, jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.
Vi anbefaler kogte kartofler og stegte kantareller til portvinsfasanen.