Ovnstegt Okseculotte med grovhed og lidt sød grøntsagssauce
Ovnstegt Okseculotte med grovhed og lidt sød grøntsagssauce
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Læs opskrift på ovnstegt okseculotte med grovhed og lidt sød grøntsagssauce. Se også andre opskrifter på hovedretter til nytårsaften her på siden. Se her »
Tilberedning
Drys culotten med salt og peber og brun på begge sider i en pande i smør og olie. Tag op.
Skær grøntsagerne i mindre stykker og svits på panden. Læg grøntsager og figner i bunden af en ildfast form.
Læg kød på og hæld bouillon rørt med tomat og harissa i bunden.
Sæt formen i en 175 grader varm ovn og steg kødet i ca. 45 minutter.
Tag ud og lad kødet stå og trække i 15 minutter.
Blend grøntsager og sky til sauce, varm evt. op igen, og server med smørvendte aspargeskartofler eller grønkålssalat til de gode skiver kød.