-
Skyl peberfrugt og squash, og skær dem i tern. Pil rødløg, og skær det i både. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Udsten oliven, og hak dem groft. Steg rødløget let mørt i olie på en pande i 2-3 minutter.Tilsæt squash og peberfrugt, og steg i 3 minutter. Tag grøntsagerne af panden, og vend oliven i. Smag til med citronsaft.
-
Stegt fisk:
Skær fisken i portionsstykker, krydr med salt og peber, og vend dem i mel. Steg fiskestykkerne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Tilsæt smør og kapers, og lad det stege med på panden det sidste minut af stegetiden.
-
Servering:
Anret de stegte grøntsager i dybe tallerkener, og læg et stykke stegt fisk ovenpå. Top hver portion med plukket basilikum,og servér med citron skåret i både.
-
Bon appetit!