Tænd ovnen på 185°. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt i en skål med en elpisker. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad sammen med smørret.
Bland mel med bagepulver, salt og vaniljepulver. Rør chokolade og smør i æggemassen. Sigt melblandingen i æggemassen, og vend det sammen. Rør til sidst mælk i dejen.
Fyld chokoladedejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er færdigbagte. Afkøl kagerne helt.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter. Rør flødeost sammen med flormelis og lidt limesaft i en skål.
Fyld det i en sprøjtepose med tylle, og pynt kagerne. Top med jordbær, limeskal og evt.lidt mynte.
Tænd ovnen på 185°. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt i en skål med en elpisker. Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over vandbad sammen med smørret.
Bland mel med bagepulver, salt og vaniljepulver. Rør chokolade og smør i æggemassen. Sigt melblandingen i æggemassen, og vend det sammen. Rør til sidst mælk i dejen.
Fyld chokoladedejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er færdigbagte. Afkøl kagerne helt.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften. Skyl og nip jordbær, og skær dem i kvarter. Rør flødeost sammen med flormelis og lidt limesaft i en skål.
Fyld det i en sprøjtepose med tylle, og pynt kagerne. Top med jordbær, limeskal og evt.lidt mynte.