Kom de rå rødbeder med skræl i en gryde og dæk med vand. Lad dem koge møre. Det tager cirka 1 time. Hæld vandet fra, skyl i koldt vand og lad dem afkøle. Skær roden af og træk eller pil skindet af. Skær rødbederne i skiver eller både og kom dem i to skoldede glas.Kom lagereddike, vand og sukker i en gryde og kog op. Lad simre indtil sukkeret er opløst.Kom solbær i glasset med rødbeder og kom lakridssirup i lagen. Hæld lagen over rødbederne og luk glasset.Lad rødbederne stå at trække i køleskabet et døgn eller to, før du serverer dem. På køl holder de sig i et par uger.Opskriften giver 2 glas.
Kom de rå rødbeder med skræl i en gryde og dæk med vand. Lad dem koge møre. Det tager cirka 1 time. Hæld vandet fra, skyl i koldt vand og lad dem afkøle. Skær roden af og træk eller pil skindet af. Skær rødbederne i skiver eller både og kom dem i to skoldede glas.Kom lagereddike, vand og sukker i en gryde og kog op. Lad simre indtil sukkeret er opløst.Kom solbær i glasset med rødbeder og kom lakridssirup i lagen. Hæld lagen over rødbederne og luk glasset.Lad rødbederne stå at trække i køleskabet et døgn eller to, før du serverer dem. På køl holder de sig i et par uger.Opskriften giver 2 glas.